Câți bani ia Niculina Stoican pentru o nuntă în 2021. Suma uriașă pe care o cere

Câți bani ia Niculina Stoican pentru o nuntă în 2021. Suma uriașă pe care o cere
Ce tarif are Niculina Stoican la nunți?

Cât câștigă Niculina Stoican pentru o nuntă în 2021? Aceasta este una din cele mai îndrăgite și cunoscute interprete de muzică populară din țară. Suma pe care o cere este de neconceput pentru unii miri.

Ce sumă cere Niculina Stoican pentru o nuntă?

Niculina Stoican este una din cele mai apreciate cântărețe de la noi. Pe lângă cariera muzicală, vedeta a mai prezentat și emisiuni TV, iar popularitatea ei a ajuns într-un punct important. Acesta este motivul pentru care cere un tarif pe măsură pentru a fi prezentă la evenimente private pentru că agenda ei este destul de plină.

Pentru a fi prezentă la o nuntă, Niculina Stoican cere între 1.500 și 2000 de euro pentru un eveniment, în funcție de complexitate. Celebra cântăreață ar fi câștigat în anul 2016 suma de 140.000 de euro doar din cântări, conform libertatea.ro, citat de bzi.ro.

Amintim că interpreta nu se află deloc într-o postură fericită în această perioadă. Niculina a explicat care era, de fapt, relația dintre ea și regretatul Petrică Mîțu Stoian, după ce impresarul regretatului cântăreț a acuza-o pe artistă că l-a umilit și înjosit pe colegul ei de scenă.

Solista a negat că aceste lucruri s-ar fi întâmplat și susține că a avut o relație bună cu cel care și-a găsit sfârșitul recent. Ea a recunoscut că deși au avut de-a lungul timpului multe cântece în colaborare nu se întâlneau des și nici nu erau prieteni la cataramă precum era Mîțu Stoian cu Gușman sau Constantin Enceanu. 

„Cântecele lui vor rămâne, dar nu va mai fi fizic”

„Este foarte greu, dar eu am norocul unui colectiv impecabil care m-a susţinut şi a fost alături de mine încă din clipa în care am aflat ce s-a întâmplat cu Petre şi până în momentul în care Petre a ieşit din curtea instituţiei şi a plecat la Teatrul Naţional.

A fost cumva o formă de recunoştinţă a mehedinţenilor în plus faţă de i-a dăruit Gorjul şi Doljul. A fost foarte greu, dar cred că cel puţin din punctul meu de vedere şi pentru sufletul meu greul începe de acum încolo, pentru că nu va mai fi fizic.

Cântecele lui vor rămâne, dar nu va mai fi fizic şi atunci pentru cei care aveau nevoie de el. Eu nu mă întâlneam foarte des cu el”, a povestit Niculina Stoian pentru România TV.

Fanii interpreților de muzică populară sunt șocați de cele auzite și de noile detalii care ies la iveală după decesul lui Petrică Mîțu Stoian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI