Câți bani i-ar fi dat Charles Prințului Harry, în secret. Totul ca să îl ajute după Megixt

Câți bani i-ar fi dat Charles Prințului Harry, în secret. Totul ca să îl ajute după Megixt
Prințul Charles l-a ajutat pe Prințul Harry cu bani după părăsirea titulului

Britanicii sunt surprinși de cele auzite recent despre Familia Regală a Marii Britanii. Câți bani i-ar fi dat viitorul Rege Prințului Harry pentru a-l ajuta să se stabilească după părăsirea titlului? Totul s-a petrecut în secret.

Prințul Charles, ajutor financiar pentru Prințul Harry după Megixt

Evenimentul uriaș din Familia Regală a Marii Britanii care îi arătau pe ducii de Sussex departe de titlurile primite a trecut, iar în urma lui au răsărit nenumărate semne de întrebare. Lucrul la care s-au gândit cel mai des oameni din lumea întreagă se referea la situația financiară pe care o să o aibă fiul cel mic al viitorului Rege.

Iată că s-a găsit și răspunsul! Prințul Charles a continuat să-i susțină pe soți cu o „sumă substanțială” în lunile care au urmat după ce aceștia au decis să se retragă din familie, informează BBC. Clarence House, biroul Prințului de Wales și a soției, a făcut publică această informație în timpul prezentării bilanțului familiei.

În timpul acesta, fanii cuplului știu foarte bine că Prințul Harry a declarat în cadrul interviului pentru jurnalista Oprah Winfrey faptul că apropiații „i-au tăiat finanțarea” în primul trimestru din anul 2020. Un purtător de cuvânt al ducilor de Sussex a declarat reporterilor:

„Prezentați două termene diferite și este incorect să sugerați că există o contradicție.” Tot sursa citată a mai menționat că Prințul Harry s-a referit, de fapt, la primul trimestru din anul fiscal 2020 – 1 aprilie – 1 iulie. Ducele a mărturisit în interviu că că acestea sunt informațiile sale oficiale: : „Nu aș spune că termenele sunt foarte diferite. Tot ce vă tot spune sunt informațiile”.

Monarhia i-a costat pe britanici 87.5 milioane de lire sterine (102 milioane de euro) în 2020-2021, mai mult cu 18.1 de milioane lire sterline (21 milioane de euro) față de anul 2019. Harry și Meghan Markle apar ca fiind beneficiari ai venitului viitorului Rege din partea Ducatului de Cornwall, cu toate că s-au retras din familia britanică în martie a lui 2020.

Când a încetat finanțarea?

Costurile prințului Charles au scăzut cu 1.2 milioane lire sterline (1.4 milioane de euro) după retragerea ducilor de Sussex.

„Cum ne aducem aminte toți, în ianuarie 2020 ducele și ducesa au anunțat că se vor retrage din familia regală britanică, iar ducele a spus că va acționa pentru a-și dobândi independența financiară. Prințul Charles a alocat o sumă substanțială pentru a-i susține în procesul de tranziție. Finanțarea a încetat în vara anului trecută. Cuplul este acum independent din punct de vedere financiar”
Purtător de cuvânt al Clarence House

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI