Câți bani făcea pe lună Roxana Ionescu cu ajutorul sânilor săi. S-a aflat abia acum suma exactă (exclusiv)

Câți bani făcea pe lună Roxana Ionescu cu ajutorul sânilor săi. S-a aflat abia acum suma exactă (exclusiv)
Cati bani facea pe luna Roxana Ionescu cu ajutorul sanilor sai. S-a aflat abia acum suma exacta (exclusiv)

Roxana Ionescu, cunoscută publicului român ca „Mama Natură”, a avut probleme financiare în perioada pandemiei de coronavirus, fiind nevoită să trăiască doar cu banii din șomajul tehnic. Însă, în urmă cu aproape două decenii, frumoasa blondină era pe val. Descoperise gustul celebrității, iar contractele de imagine erau la ordinea zilei.

Roxana Ionescu a avut cel mai mare salariu

Pe când era asistentă TV la emisiunea ”Ciao, Darwin!”, de la Antena 1, Roxana Ionescu se scălda în faimă și bani. Datorită formelor voluptoase cu care a fost înzestrată, a primit rapid porecla de „Mama Natură”. Cu salariul pe care îl lua lunar de la A1, vedeta își putea permite un apartament cu două camere.

”Roxana își putea lua rapid un apartament cu două camere, din salariul primit!”, au dezvăluit surse din Antena 1, în exclusivitate pentru Impact.

Roxana Ionescu a cunoscut faima odată cu participarea la emisiunea lui Dan Negru, ”Ciao, Darwin!”. Numeroase vedete erau provocate să bage mâna în acvariile cu râme sau viermi. Însă atenția telespectatorilor era îndreptată spre bustul generos al Roxanei, lucru văzut și în audiențele postului de televiziune Antena 1.

„Mama Natură era, în 2003, vedeta cu cel mai mare salariu, de 1.000 de dolari, își putea cumpăra rapid un apartament cu două camere, de 15.000 de dolari. Dar, trebuie menționat că, la acea vreme, ea era un mega brand de televiziune, iar emisiunea era un mega format. ”Ciao, Darwin!” nu cobora sub 60%, ca audiență, astfel că banii veniți din publicitate erau mană cerească pentru postul tv. Lumea nu avea Internet, pe atunci nu se prea ieșea la restaurant, iar ca să te duci în Italia trebuia să ai viză, deci nu prea ieșea nimeni din țară. N-aveai ce face decât să stai și să te uiți la televizor.”, au mai spus aceleași surse.

La castingul pentru ”Ciao, Darwin!”, din anul 2003, frumoasa blondină a câștigat detașat în fața celorlalte fete aspirante la postul de asistentă TV.

„La castingul pentru ”Ciao, Darwin!”, în 2003, țin minte că au venit 1.200 de fete. L-am făcut la Romexpo. Poliția a oprit castingul pentru că se blocase circulația în zonă. Dar Roxana n-a fost aleasă neapărat pentru sânii ei mari, ci pentru că era isteață și frumușică.”, a povestit realizatorul TV, Dan Negru, într-un interviu pentru Impact.

Mama Natură nu le sfătuiește pe femei să-și pună silicoane

Deși are un bust generos, 100% natural, „Mama Natură” nu este foarte încântată de sânii ei.

„Nu le-aș sfătui pe femei să-și pună silicoane. Pentru mine, o fată sexy arată așa: înaltă, slăbuță, dar nu foarte, bine lucrată la sală și cu sânii nu foarte mari. O văd îmbrăcată într-un tricou cu spatele gol, larg, să fie sexy. Îmi place că am sânii mari, însă mi-ar fi plăcut să am sânii în așa fel încât să nu fiu nevoită să port tot timpul sutien, să fie puțin mai mici. Mici şi frumoşi”, mărturisea Roxana Ionescu, pentru Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI