Câți bani face vloggerul Selly de la 5GANG. Sumele sunt fabuloase. Nu degeaba este idolul adolescenților de azi

Selly a ajuns să câștige sume impresionante de bani și se poate lăuda cu acest succes fulminant, mai ales că încasează chiar și zilnic foarte mulți bani. Vloggerul român a cunoscut o ascensiune fulminantă, mai ales în ultimii ani, după ce a căpătat popularitate în rândul tinerilor, prin clipurile sale de pe YouTube.

Câți bani face vloggerul Selly de la 5GANG

Andrei Șelaru sau Selly nu este supranumit degeaba „idolul adolescenților”, pentru că mulți visează să fie în postura lui, mai ales din punct de vedere financiar. Vloggerul a ajuns să fie cunoscut tinerilor de la noi din țară, după ce a început să facă diverse clipuri video și să le posteze pe contul său de YouTube. Filmulețele sale au strâns un număr record de vizualizări, iar astfel tânărul de doar 18 ani s-a îmbogățit rapid.

Selly este milionar de la această vârstă, iar de curând s-a aflat că face și 30.000 de euro, în doar o singură zi. Mai mult, de câțiva ani s-a lansat și în muzică, iar datorită acestui lucru a strâns în această vară cu trupa lui, 5GANG, suma incredibilă, pe timpul unui singur concert.

Câți bani face vloggerul Selly de la 5GANG. Sumele sunt fabuloase. Nu degeaba este idolul adolescenților de azi
Selly încasează sume fabuloase, în fiecare lună

Concertul lui Selly cu trupa 5GANG a avut loc chiar pe data de 1 iunie, adică de Ziua Copilului, și a reprezentat primul astfel de eveniment, de pe Arenele Romane. Fanii tânărului au cumpărat biletele într-un număr record, iar din acest motiv numărul acestora a fost suplimentat. De aceea, până la urmă au avut loc două concerte, unul de la ora 14:00, și un altul, de la ora 19:00, în aceeași zi. Pe timpul evenimentului au fost vândute și tricouri, alături de alte obiecte personalizate, care i-au adus vloggerului în buget suma de 30.000 de euro, la final de zi.

„În principiu sunt trei surse de venit: direct din ad sense, cel mai mic venit. După accea sunt campaniile publicitare, sunt reclame pe care le faci tu, direct cu companii. Acum fac doar cu branduri pe care eu le consum. Am ajuns şi să refuz propuneri, vin multe”, spunea Selly, într-o emisiune de la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI