Câți bani face Gabriel Cotabiță la un spectacol de 45 de minute. Artistul încasează o sumă frumoasă

Câți bani face Gabriel Cotabiță la un spectacol de 45 de minute. Artistul încasează o sumă frumoasă
Ce tarif cere Gabriel Cotabita pentru un recital de 45 de minute

Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul a revenit cu forțe proaspete pe scena muzicală, după ce a avut parte de recuperări medicale. Ce supărare imensă îl apasă pe Gabriel Cotabiță. Marea lui nemulțumire îi afectează pe majoritatea soliștilor de la noi din țară.

Gabriel Cotabiță, despre românii care nu mai cumpără bilete la concerte

După ce a suferit un atac cerebral tranzitoriu în anul 2021, Gabriel Cotabiță și-a revenit complet și se bucură de faptul că și-a reluat activitatea artistică, putând să performeze pe scenă.

Deși starea sa de sănătate este mult mai bună, solistul este necăjit din cauza faptului că oamenii nu mai vin la concerte la fel de des precum o făceau înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Mai mult de atât, solistul a mărturisit, într-un interviu acordat în exclusivitate Revistei Ego, că românii nu mai cumpără bilete la spectacole, preferând să asiste la un concert gratis, fără să fie percepută vreun fel de taxă. Gabriel Cotabiță a explicat cum îi afectează acest lucru pe toți cei care activează în sectorul artistic.

„Sunt în pregătiri, cu niște surprize muzicale, dar încă nu pot dezvălui nimic. Îmi pare însă rău că oamenii nu mai dau bani pe bilete la spectacole. Unde este moca este perfect, unde este gratis este toată lumea, afară, în aer liber, nu ați văzut?

Într-adevăr, nu-s bani, este și război la graniță, dar e la fel de greu pentru toți, și pentru noi, artiștii”, ne-a mai declarat Gabriel Cotabiță, în exclusivitate pentru ego.ro.

Câți bani cere Gabriel Cotabiță pentru un recital de 45 de minute

Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică ușoară din România, vocea sa cucerind milioane de melomani, de-a lungul decadelor, datorită unor piese nemuritoare precum „Noapte albastră” sau „Domnișoară, nu pleca”.

La începutul anului 2022, artistul a lansat o nouă piesă de dragoste, ce se intitulează „Privirile trecute”. Melodia este o colaborare cu artista Tamy, iar versurile sunt scrise de el și de Georgiana Maria. Solistul este de părere că muzica lui vindecă sufletele.

„Acesta este de fapt rolul muzicii, ca fiecare să se regăsească. Și muzica mea are puterea magică de a vindeca sufletul. Din repertoriul meu vă recomand să ascultați orice piesă, fiecare are un mesaj de suflet.”, a completat el pentru sursa citată.

Nici la bani nu stă prea rău, Gabriel Cotabiță cerând un tarif onorabil pentru un spectacol de 45 de minute.

„Gabriel Cotabiță are un onorariu de 1.500-2.000 de euro, pentru un recital de 45 de minute, plus transport, diurnă, cazare, dacă evenimentele au loc în afara Bucureștiului. Cântă mereu live, este un artist desăvârșit, punctual și serios.

Din generația lui este printre cei mai doriți artiști pe scenă, dar și Gabriel Dorobanțu, un alt cântăreț cu un repertoriu romantic.”, a declarat un organizator de spectacole pentru ego.ro.