Câţi bani face Carmen Sălciua din muzică. Vedeta, luată la întrebări de admiratori

Câţi bani face Carmen Sălciua din muzică. Vedeta, luată la întrebări de admiratori
Carmen Sălciua, de la divorț cu scandal, la o nouă căsnicie?

Câţi bani face Carmen Sălciua din muzică? Una din popularele vedete în acest moment, artista trece prin momente fericite. Recent, redacția Playtech scria despre o nouă posibilă căsătorie a vedetei cu actualul partener, Marian Corcheș. Pe de altă parte, Carmen Sălciua se ocupă și de proiectele sale muzicale și, inevitabil, s-a pus întrebarea „Câţi bani face Carmen Sălciua din muzică?”. Activă fiind pe rețelele de socializare, vedeta, luată la întrebări de admiratori, a decis să răspundă acestei întrebări.

Carmen Sălciua, de la divorț cu scandal, la o nouă căsnicie

La începutul acestui an, într-un dialog exclusiv cu Playtech, Carmen Sălciua vorbea pentru prima oară de o posibilă nouă căsnicie. Conform declarațiilor sale, așteatpă ca actualul iubit, Marian Corcheșsă facă primul pas:

„Aștept, încă aștept o cerere în căsătorie. Făcută ca la carte, cu inel și cu tot ce mai trebuie în asemenea momente. De felul meu sunt tradiționalistă. Aștept așadar să mă ceară bărbatul! Nu am vrut să apăsăm foarte tare pedala, cum se spune, până el nu a devenit un om liber, fără niciun fel de obligații față de altcineva.

Nu era bine să-mi fac planuri alături de un bărbat prins într-o altă căsnicie. Din ianuarie, o dată ce divorțul s-a oficializat, pot spune însă că ne-am asumat un alt fel de relație. Suntem doi oameni maturi care știm ce vrem de la viață. Marian e omul care mă completează din toate punctele de vedere.

Pentru mine e și bărbatul meu, și iubitul meu, și cel mai bun prieten! Pot discuta cu el orice. Ca atare, mă aștept la toate lucrurile frumoase din lumea asta. Din toate punctele de vedere, dar mai ales pe plan sentimental””, a comentat ea cu umor situația actuală din relația sa de iubire, pentru Playtech.ro.

Fanii au vrut să știe câţi bani face Carmen Sălciua din muzică?

Pe numele ei adevărat, Carmen Maria Racolța, ajunsă la 33 de ani, vedeta se poate lăuda cu o carieră înfloritoare, cu fani pe rețelele de socializare, și cu proiecte importante în derulare.

În acest context și, mai mult ca sigur, din curiozitate, fanii au vrut să știe câţi bani face Carmen Sălciua din muzică, iar răspunsul a venit imediat din partea vedetei:

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate! Însă de multe ori oamenii văd doar părțile frumoase ale acestei meserii.

E adevărat că e frumoasă meseria de artist, însă nopțile nedormite și oboseala psihică pe care o presupune responsabilitatea ca prestanța ta să fie una memorabilă îi dezvăluie și o parte de sacrificiu.

E adevărat, se câștigă din această meserie, dare u investesc jumătate, dacă nu mai mult, în imaginea mea, videoclipuri, drumuri etc.”, spune vedeta pe rețelele de socializare.

Cu multe proiecte, Carmen Sălciua este pregătită să meargă mai departe, și cine știe, poate în curând vor suna și clopotele de nuntă.