Câți bani costă rochia pe care Kate Middleton a purtat-o la apariția publică de ieri. Prețul te va uimi

Câți bani costă rochia pe care Kate Middleton a purtat-o la apariția publică de ieri. Prețul te va uimi
Kate Middleton, o nouă ținută reușită

Un lucru este sigur: Kate Middleton știe ce ținută să poarte, indiferent de ocazie! Ducesa de Cambridge îi surprinde pe fanii Familiei Regale de fiecare dată. Gusturile sale sunt rafinate, partenera Prințului William dând dovadă de eleganță în timp ce nu uită de tușa stilului personal.

Ce a purtat Kate Middleton la cea mai recentă apariție publică

Kate Middleton impresionează prin ținute la fiecare eveniment oficial, iar piesele pe care le poartă se vând imediat, semn că partenera Prințului William a devenit un adevărat reper pentru iubitoarele de modă. Eleganță, rafinament și stil, Ducesa de Cambridge strălucește în adevăratul sens al cuvântului!

Aceasta este extrem de atentă la tendințe, fără a uita de tușa personală sau de anumite reguli impuse de Familia Regală Britanică atunci când vine vorba de ținute. Kate Middleton se implică în tot felul de activități, având grijă să impresioneze pe toată lumea atunci când își face apariția.

Fie că este singură sau la brațul soțului său, Ducesa de Cambridge are grijă să adopte tot felul de piese care atrag imediat atenția. De-a lungul timpului, ea a abordat ținute sobre sau rochii delicate în nuanțe vii, iar de fiecare dată a avut succes. Nici acum nu a dat greș, rochia expusă fiind una versatilă!

Cum a apărut Kate Middleton. Soția Prințului William a impresionat pe toată lumea

Stilul vestimentar al femeilor care fac parte din Familia Regală este apreciat de multe persoane. Kate Middleton are grijă să transmită mesaje prin ținutele sale, să aducă un tribut Prințesei Diana și Reginei Elisabeta sau pur și simplu să prezinte piese care pot să fie integrate în garderoba oricui.

Kate Middleton și-a făcut apariția la un centru al unei organizații pentru sănătate psihică din Londra îmbrăcată într-o rochie kaki, cu un imprimeu de leopard. Piesa respectivă a fost decorată cu nasturi, un element preferat în tendințele din ultima perioadă, dar și cu un detaliu elegant la nivelul gâtului.

Cât costă rochia afișată de soția Prințului William

Bineînțeles, aceasta a avut grijă să prezinte un imprimeu tineresc și să îl integreze în propriul stil, rochia fiind una rafinată, potrivită pentru o apariție a persoanei care i-a cucerit pe britanici. Piesa vestimentară purtată de soția Prințului William este semnată de Derek Lam și costă 355 de lire sterline.

Kate Middleton a accesorizat rochia cu o pereche de cizme lungi cu toc, negre, semnate Ralph Lauren. Aceasta și-a evidențiat talia cu o curea și nu a uitat să adauge o pereche de cercei ASOS. Bineînțeles, piesa principală a ținutei poate să fie găsită și la reduceri, la prețul de 153 de lire sterline.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI