07 mart. 2024 | 17:40

Câți bani costă o nuntă și un botez în complexul de evenimente al milionarului Cristian Țânțăreanu, din Paradisul Verde: ”Avem cereri!” EXCLUSIV

EXCLUSIV
Câți bani costă o nuntă și un botez în complexul de evenimente al milionarului Cristian Țânțăreanu, din Paradisul Verde: ”Avem cereri!” EXCLUSIV

Vestitul om de afaceri Cristian Țânțăreanu împlinește, luna viitoare, 80 de ani. Nu crede că, pe 16 aprilie, odată cu schimbarea prefixului, va mai organiza vreo petrecere grandioasă, ca odinioară. În interviul exclusiv pentru Playtech Știri, el ne-a vorbit despre marea preocupare, complexul  de evenimente, din Corbeanca, în care a investit milioane de euro. Iată și cât costă o nuntă și un botez, în acest loc de vis, finisat, în sfârșit, după ani de trudă.

De ce refuză Cristian Țânțăreanu să se serbeze, la împlinirea vârstei de 80 de ani?

Cristian Țânțăreanu împlinește, luna viitoare, 80 de ani. Întrebat de reporterul Playtech Știri, dacă va mai organiza un chef de proporții, ca pe vremuri, când se lăfăia în piscină, alături de fete superbe, iar în meniu avea șampanie și berbecuți la proțap, acesta ne-a declarat:

”Ca să fiu sincer, nu cred că mai fac petrecere, anul acesta. Aș prefera, mai degrabă, să plec cu soția, undeva, într-o vacanță exotică. N-aș mai face nimic, m-aș duce undeva să dorm, sunt foarte obosit, de la toate. Înainte, da, făceam la piscină, cu fete, dar, pe atunci, așa îmi plăcea mie să se vadă la televizor, multă distracție.

Dacă nu voi scăpa de prieteni, voi face totuși un mic chef, la Corbeanca, încă nu am stabilit nimic exact. Acum sunt alături de partenerii și de colegii mei, la salonul de evenimente din Corbeanca, pe care l-am deschis în 2024 aproape în totalitate, după ani de muncă. Punem la punct ultimele detalii. După asta, nu mai construiesc nimic, gata, mă retrag la țară. Mai finalizăm ce avem prin zonă și am pus punct”, ne-a spus Cristian Țânțăreanu.

Citiți și: Cristian Țânțăreanu, detalii despre starea actuală de sănătate: ‘Beau de rup, mănânc orice’ EXCLUSIV

Cât costă petrecerile, în centrul de evenimente al lui Cristian Țânțăreanu?

Am aflat, cu acest prilej, și cât costă o nuntă și un botez, la centrul de evenimente, din cartierul Paradisul Verde, din Corbeanca. Prețurile nu sunt cu mult peste cele ale concurenței, deși locul este de lux:

”Avem pachete, pentru botez, prețul este de 75 de euro, pentru o persoană, iar pentru nuntă avem de la prețul de 125 de euro, pentru o persoană. Dar, este cu all inclusiv, cu sală, cu servire, cu program artistic, avem și colaborări directe cu parteneri, pe aranjamente florale și decorațiuni.

Avem deja cereri, este primul nostru an, încă nu este totul ocupat, vom fi prezenți și la târgurile de nunți, pentru a ne prezenta oferta”, ne-au declarat, exclusiv pentru Playtech Știri, angajații lui Cristian Țânțăreanu, care se ocupă strict de organizarea evenimentelor.

Complexul, aflat în cartierul Paradisul Verde, din Corbeanca, are opt săli, cu o capacitate de 2.000 de locuri. Există și 400 de locuri de parcare.

Câți bani s-au investit în acest centru de lux, din Corbeanca?

Vestitul om de afaceri Cristian Țânțăreanu ne-a vorbit și despre investiția făcută, alături de alți parteneri, în această construcție grandioasă, finalizată după mai bine de patru ani de muncă:

”Investiția ajunge cam la 25 de milioane de euro, dar nu am investit singur, suntem mai mulți prieteni. De acum patru ani, de când făceam structura, s-au scumpit toate, fier betonul s-a scumpit de 2-3 ori, am băgat un ban, la început, iar acum e de trei ori mai mult, prin urmare a crescut și valoarea clădirii”.

Citiți și: Cristian Țânțăreanu, despre starea sa de sănătate și situația financiară din ultimii ani: ”Nu mai sunt atât de bogat!” EXCLUSIV

De ce nu vrea să intre în lumea politică: ”Nici dacă mă plătesc în aur!”

Este la modă ca tot mai multe nume sonore să râvnească la un post în primăriile din țară, însă Cristian Țânțăreanu exclude din start ideea de a cocheta cu lumea politică, de a candida pentru vreo funcție, în anul electoral 2024:

”Doamne-ferește, nu aș intra în politică nici dacă m-ar plăti cu greutatea mea în aur! Nu intru în acea lume a lor, nu e locul meu!”, a dorit să adauge omul de afaceri, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
Metoda prin care îți poți cumpăra un apartament în 16 ani, în loc de 41 de ani: „Putem câștiga timp”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Fraudă pe internet. Noua înșelătorie cu Marele Premiu
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Românii sunt obligați. UE a dat ordin pentru cei cu telefoane mobile
Capital.ro
Diferența dintre concediul parental și concediul paternal. Durata este complet diferită
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro