Câți bani costă cel mai ieftin Ferrari din România. De ce este atât de accesibil

Câți bani costă cel mai ieftin Ferrari din România. De ce este atât de accesibil
Câți bani costă cel mai ieftin Ferrari din România. De ce este atât de accesibil

Prezentat oficial în România, acest Ferrari este cel mai ieftin. Nu doar prețul îl face să fie unul dintre cele mai accesibile Ferrari din istorie.

Motivul pentru este atât de accesibil. Câți bani costă cel mai ieftin Ferrari din România.

Pentru prima dată în istorie, oricine poate avea acest GT 2+ fără precalificare, adică fără a fi înscris pe acea listă de așteptare prin care doar foștii sau actualii posesori de modele Ferrari pot achiziționa un model nou al acestei mărci.

Este vorba despre Ferrari Roma și este revoluționar prin design, performanță și preț. Acesta se adresează unui segment nou de public pentru această marcă. Noul model al celebrului fabricant de modele ultrasportive a fost prezentat în România de către dealerul oficial al mărcii, Forza Rossa.

Câteva aspecte de ordin general

Noul Ferrari Roma este cel mai digitalizat model al mărcii, dar este mai important  faptul că aduce marca italiană într-un nou segment pe piață.

Roma este adresat și persoanelor care până acum au fost reticente în a achiziționa un automobil al acestui brand, fie din motive financiare, fie pur și simplu dintr-o reticență firească față de ultrasportivitatea proverbială a modelelor acestei mărci.

Interiorul unui Ferrari
Câți bani costă cel mai ieftin Ferrari din România. De ce este atât de accesibil

Designul revoluționar al acestui model

Designul noului Ferrari a fost inspirat de sportivitatea și liniile legendarelor modele GT din anii ’60. Acele modele sport cu motorul poziționat frontal, cu forme simple, dar elegante și o arhitectură tip coupe 2+.

În spatele scaunelor mai există două locuri „simbolice”, dar spațiul respectiv se pretează mai mult transportului unor genți de voiaj, ca o extensie a spațiului de încărcare.

Nu necesită precalificare

Cei care au visat dintotdeauna la un Ferrari au acum șansa să-și permită  să devină proprietari, dacă înainte nu aveau resursele necesare ori curajul să acceseze un astfel de automobil. Ferrari Roma vine cu un super preț de 165,000 Euro + TVA.

În plus, fiecare model model poate fi personalizat la nivelul detaliilor exterioare cât și la interior, potrivit dorințelor clientului. Cel ce vrea să cumpere acest Ferrari nu mai are nevoie de precalificare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI