Câţi bani costă cazarea în hotelul din Bulgaria în care Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva îşi petrec vacanţa. Suma nu e deloc mică

Câţi bani costă cazarea în hotelul din Bulgaria în care Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva îşi petrec vacanţa. Suma nu e deloc mică
Cati bani costa cazarea in hotelul din Bulgaria in care Stefan Banica Jr. si Lavinia Pirva isi petrec vacanta. Suma nu e deloc mica

Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva adoră să călătorească, ori ce câte ori au ocazia. Cei doi artiști au plecat, recent, într-o vacanță pe litoralul bulgăresc, unde se răsfață într-un resort ultra all inclusiv de cinci stele. Ce prețuri sunt la unitatea de cazare aleasă de brunetă și familia ei. În același loc s-au dus și Mihai Morar cu familia și Amalia Enache și Alma, fiica ei.

Unde își petrec vacanța Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva

Mare, soare, plajă, piscină, litoral, distracție. Cam astea sunt cuvintele care descriu cel mai bine vacanțele de lux pe care vedetele din România le petrec, în această perioadă, în stațiunea Obzor din Bulgaria.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au plecat în concediu, alături de Alexandru, băiețelul lor de 3 anișori, pentru a se bucura de o pauză binemeritată, evadând din cotidianul din București.

În ultimele săptămâni, pe rețelele sociale au apărut o mulțime de fotografii din vacanțele de lux ale vedetelor autohtone, majoritatea alegând oferta unei celebre agenții de travel pentru a merge la resortul luxos Reina del Mar din Bulgaria.

Situată în regiunea Varna, Reina del Mar este un resort ultra all inclusive de lux, ce promite să ofere toate condițiile necesare pentru ca turiștii să fie tratați regește.

Cât costă un sejur la resortul de lux din Bulgaria la care merg toate vedetele

Pentru că are reviewuri excelente și o notă foarte mare, 9.3, pe cel mai folosit site de rezervări de cazare din lume, prețurile sunt pe măsură.

Așadar, persoanele care vor să încerce experiența de vis de la Reina Del Mar trebuie să scoată din buzunar, pentru un sejur de doi adulți și un copil, suma impresionantă de 5.800 de euro.

Nu este de mirare faptul că fosta solistă de la Spicy are o afinitate pentru Bulgaria. În 2017, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au ales meleagurile bulgărești pentru a le fi martori la nunta lor secretă.

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. Sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, spunea Lavinia Pîrva, acum ceva timp.

Mihai Morar, cu întreaga familie la Reina del Mar

Mihai Morar a ales, și el, aceeași destinație turistică pentru a-și petrece vacanța alături de toată familia, împreună cu soția lui, fiicele sale, părinții și socrii. De asemenea, prezentatoarea de la PRO TV Amalia Enache a fost și ea în concediu la același hotel, cu Alma, fiica ei.

„ASTA-I VILA NOASTRĂ PENTRU URMĂTOARELE 9 ZILE… Probabil nu vom avea niciodată vilă cu piscină…poate că nici nu vom sta la vilă vreodată în viața asta…dar casa noastră nu-i o casă. O găsim! Noi să fim.

Pentru 9 zile de azi înainte, casa noastră e aici. Mulțam Travel Planner că ne-ai ajutat să o găsim. Prietenii noștri care au stat în acest complex ne-au spus numai lucruri faine despre locul ăsta aflat direct pe plajă și despre experiențele de aici.

Pentru copii, mai ales. Și, da, asta e prima noastră vacanță Ultra All Inclusive. Din toată viața noastră împreună.”, a scris omul de radio pe Facebook.

Urmăriți Playtech.ro și pe