Câți bani cere Rangers pentru transferul lui Ianis Hagi. Trei echipe de top au făcut oferte importante

Câți bani cere Rangers pentru transferul lui Ianis Hagi. Trei echipe de top au făcut oferte importante
Câți bani cere Rangers pentru transferul lui Ianis Hagi. Trei echipe de top au făcut oferte importante

Ianis Hagi încă se poate despărți de Rangers. Internaționalul român este în atenția mai multor cluburi care au făcut chiar și oferte concrete pentru el. Deocamdată, fiul „Regelui” a început sezonul tot la gruparea pregătită de Steven Gerrard. El a trecut peste accidentarea suferită în prima etapă a campionatului și a încris cel de-al doilea gol al sezonului într-o partidă din Cupa Scoției.

Câți bani cere Rangers pentru transferul lui Ianis Hagi

Câți bani cere Rangers pentru transferul lui Ianis Hagi. Mult mai mulți decât 3,4 milioane de euro, suma pe care a achitat-o către Genk, vara trecută, pentru achiziționarea mijlocașului român. Ianis Hagi a avut un prim sezon foarte bun la gruparea din Ibrox Park, fiind om de bază în câștigarea campionatului după o pauză de un deceniu. El a început foarte bine și noul sezon, cu un gol marcat în prima etapă, contra celor de la Livingston. dar în aceeași partidă a fost accidentat și a lipsit câteva întâlniri.

Ziariștii scoțieni au analizat evoluția lui Ianis Hagi de la venirea pe Ibrox Park și au tras concluzia că e momentul ca el să devină un jucător-cheie al trupei lui Steven Gerrard.

Ianis trebuie să treacă de la statutul de jucător influent, la cel de jucător-cheie. Cândva unul dintre cele mai râvnite tinere talente din Europa, pentru Ianis, Ibrox este o scenă care i se potrivește lui și numelui pe care-l poartă, făcut faimos de legendarul său tată, Gheorghe Hagi. E timpul ca Ianis să se afirme ca lider al echipei! Și să demonstreze asta constant, săptămână de săptămână”, a scris editorialistul Cameron Willis în rangersnews.uk.

Trei echipe de top au făcut oferte importante

Ianis Hagi (22 de ani) a dat replica, înscriind încă un gol în partida din Cupa Scoției cu Dumfermline, scor 5-0. Dar internaționalul român încă este pe lista de jucători transferabili a celor de la Rangers. Eliminarea din Champions League îi face pe scoțieni receptivi la orice ofertă avantajoasă care le-ar alimenta bugetul. Până acum, Rangers a avut oferte de câte 7 milioane de euro de la Lazio și Sevilla. Ultima venită pe listă este Galatasaray, echipa unde tatăl lui Ianis, Gică Hagi, a scris istorie acum 25 de ani.

Clubul din Istanbul, orașul nașterii lui Ianis Hagi, a făcut o ofertă de 4 milioane de euro. În condițiile în care a plătit 6,5 milioane de euro pentru transferul lui Alex Cicâldău de la U. Craiova. Rangers ar vrea, însă, măcar 11 milioane de euro pentru cel supranumit „prințul” în metropola de pe țărmurile Cornului de Aur. Ianis Hagi nu și-a ascuns simpatia sa față de clubul unde antrenează „împăratul” Fatih Terim.

Îmi doresc (n.r. – să ajungă la Galatasaray). Este un club pe care-l iubesc, am crescut cu el de mic, acolo m-am născut. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, dar e clar că sunt atașat de acest club”, a spus Ianis, cu ceva timp în urmă, la emisiunea „DigiSport Special”.

Până atunci, Rangers va juca joi, 19 august, în prima manșă din play-off-ul Europa League. Echipa lui Ianis Hagi va întâlni, pe teren propriu, echipa armeană Alashkert.