28 iun. 2021 | 20:50

Câți bani cere iubita lui Pepe pentru un machiaj. Suma e piperată, nu își permite oricine la Yasmine Ody

Monden
Câți bani cere iubita lui Pepe pentru un machiaj. Suma e piperată, nu își permite oricine la Yasmine Ody
Cati bani cere iubita lui Pepe pentru un machiaj

Pepe iubește din nou, iar actuala lui iubită atrage privirile domnilor precum un magnet, ori de câte ori își face simțită prezența. Yasmine Ody este un celebru make-up artist în România și pare să fie femeia care i-a readus zâmbetul pe buze celebrului artist, după divorțul de Raluca Pastramă. Ce tarif cere iubita lui Pepe pentru un machiaj

Câți bani cere iubita lui Pepe pentru un machiaj

În luna noiembrie 2020, Pepe a făcut anunțul șocant conform căruia el și Raluca Pastramă divorțează. Povestea de iubire s-a încheiat după opt ani de căsnicie, iar fanii artistului au tot sperat, în ultimele luni, ca Pepe și bruneta să revină la sentimente mai bune, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Deși Raluca Pastramă este singură, în continuare, concentrându-se mai mult pe creșterea celor două fiice pe care le are cu artistul, Maria și Rosa, Pepe a găsit din nou dragostea, de data aceasta în brațele frumoasei Yasmine Ody. Cântărețul și-a asumat relația cu celebrul make-up artist, iar lucrurile par să meargă bine pentru cei doi amorezi.

Superba blondină este fotomolde și make-up artist de meserie, iar tarifele ei sunt destul de piperate. Yasmine cere 100 de euro pe o ședință de machiaj, dar se pare că cele mai multe dintre clientele sale sunt tare mulțumite de serviciile prestate de vedetă.

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat artistul pentru click.ro.

Ce spune Cătălin Botezatu despre iubita lui Pepe

Designerul a vorbit despre Yasmine și despre faptul că Pepe este un bărbat norocos că este partenerul ei.

„E o fată frumoasă, e o fată ok. I-o recomand lui Pepe cu toată inima şi vor face o pereche bună. De ce nu?! Lăsaţi oamenii să facă ce vor. O cunosc, e o fată extraordinară şi mă bucur că Pepe este cu ea. Şi Pepe e un băiat extraordinar. (…)

Nu-mi mai aduc aminte exact, lucrez cu mii de fete. Am 50 şi ceva de ani şi lucrez de 30 şi ceva de ani. Ştii că spun eu chestia asta, Bucureştiul este un imens pat în care nu s-au schimbat de mult cearşafurile, aşa că ce vrei acum, mă întrebi pe mine de ce se întâmplă prin patul ăsta”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Răzvan Fodor și Irina, vacanță de coșmar. Mulți români au mai pățit asta
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
Limită la numerar. Interzis la orice bancomat din România. Regulă dacă scoți cash de la ATM
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro