Câți bani câștigă Vlad Ciobanu, copilul de 4 ani de la Românii au Talent, din pagina de Youtube. Like-urile au explodat după ce a apărut la PRO TV

Câți bani câștigă Vlad Ciobanu, copilul de 4 ani de la Românii au Talent, din pagina de Youtube. Like-urile au explodat după ce a apărut la PRO TV
Câți bani câștigă Vlad Ciobanu din YouTube?

Vlad Ciobanu a surprins pe toată lumea cu talentul și interpretarea sa deosebită la doar 4 ani. Majoritatea celor care s-au uitat ieri seară la Românii au Talent s-au întrebat din ce face bani micuțul. Iată doar cât câștigă din YouTube!

Câți bani câștigă Vlad Ciobanu din YouTube

Un băiețel de doar 4 ani a apărut pe scena de la Românii au Talent și a dat peste cap pe toată lumea. Micuțul știe aproape 100 de poezii la vârsta la care unii abia învață vers cu vers una singură. Interpretarea sa de excepție a suprins și emoționat pe toți care-și iubesc țara și rădăcinile. Copilul i-a lăsat mască pe toți cei prezenți în sală datorită vocii și emoției sale.

Cât câștigă Blad Ciobanu din YouTube?
Cât câștigă Blad Ciobanu din YouTube?

Micuțul a postat în total 60 de videouri care au ajuns la cei 21 k de subscriberi. Vizualizările sale, însă, au ajuns la numărul de 156,854, deși postează din 18 iulie a lui 2014. Cel mai probabil, acestea vor crește odată cu apariția sa la celebrul show de talente din România. Suma pe care o primește acesta acum este între $39 – $619.

Părinții știu ce carieră își va alege

Cei doi i-au făcut în cele din urmă un canal de YouTube, pentru ca oamenii săi vadă ambiția și talentul și pentru ca peste ani să-și vadă singur evoluția. Părinții se gândesc deja să-l îndrume spre actorie, pentru că Vlad are o sensibilitate aparte când transmite emoții celor care îl ascultă, iar lucrul său preferat sunt poeziile, mai ales cele scrise de Florin Piersic.

Conform Pro TV, Vlad a reușit să memoreze toate versurile la băiță, în timp ce tatăl lui îi recita cu drag cele mai frumoase lucruri. Prima poezie pe care a învățat-o a fost la doi ani și jumătate, știind deja alfabetul la vârsta de 2 ani. La trei ani, învățase deja să numere până la 100, iar acum scrie, dar doar dacă scrisul este cu majuscule. Amintim că tatăl lui este jurist, iar mama coregraf.