Câți bani câștigă un șef de benzinărie Rompetrol. Salariile sunt surprinzătoare

Câți bani câștigă un șef de benzinărie Rompetrol. Salariile sunt surprinzătoare
Ce salarii au angajații de la Rompetrol?

Mulți sunt curioși care sunt salariile angajaților de la Rompetrol. Ai mai jos sumele pe care le câștigă ei. Cu cât pleacă acasă un șef în fiecare lună? Angajații lucrează în ture de 12/24 și 12/48.

Salarii angajați Rompetrol: cât câștigă un șef?

Angajații de la Rompetrol lucrează în ture de 12/24 și 12/48. Aceștia trebuie să deruleze activitatea de vânzare de combustibil și diverse produse, să participe la gestionarea mărfurilor și a produselor petroliere din magazine și să se asigure de ordinea și curățenia stației în care lucrează.

De asemenea, tot ei trebuie să întocmească raporte și comenzi către furnizori. Dacă te gândești la un astfel de job, nu trebuie să-ți faci prea multe griji în privința pregătirii pentru că toți beneficiază de pregătire profesională gratuită la angajare, acolo unde este cazul.

Salariul net al unui casier full timp și cu o experiență mai mică de un an în domeniu este între 1.500 și 2.000 de lei. Dacă optezi pentru postul de casier și bucătar în cadrul magazinului-restaurant, salariul poate ajunge până la 2.470 de lei net, arată site-ul undelucrăm.ro.

Salariile cresc în dreptul inginerilor petroliști care pot primi și 3.400 de lei pe lună, la care se adaugă și bonuri de masă în valoare de 3.000 de lei/lună și alte produse care pot ajunge până la 2.500 de lei pe lună. Un team-leader poate să aibă salariul cuprins între 3.000 și 3.500 de lei, iar un șef de stație poate să plece acasă cu un salariu de 6.000 de lei/lună.

Rompetrol: „Pregătit pentru carieră”

Rompetrol a lansat pe data de 1 septembrie a XXI-a ediție a programului „Pregătit pentru Carieră”, care va avea loc în perioada cuprinsă între 1 septembrie și 31 octombrie. Grupul susține formarea de specialiști pentru industria petrolieră de 20 de ani, iar în acest an 49 de tineri selectați în urma unor procese complexe urmează să participe la programele de pregătire, arată un comunicat al companiei.

„Mereu am căutat, în tinerii care au făcut parte din programul de Internship, să găsim energie și entuziasm, dorință de dezvoltare, ambiție și pasiune pentru viitoarea carieră.

În ultimii 20 de ani, am reușit să atragem oameni proactivi, deschiși către noi oportunități, determinați și cu capacitate ridicată de învățare, iar toate abilitățile enunțate au fost șlefuite, în timp, prin implicarea mentorilor și a colegilor mai experimentați.

Suntem convinși că vom atinge, și în acest an, standardul de calitate pe care ni-l dorim, iar tinerii care au fost selectați pot ajunge adevărați profesioniști ai industriei”, a declarat Gina Cruceru, Director Resurse Umane în cadrul Grupului KMG International (Rompetrol).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI