Câți bani câștigă un șef de agenție Banca Transilvania cu tot cu bonusuri

Câți bani câștigă un șef de agenție Banca Transilvania cu tot cu bonusuri
Ce salariu oferă Banca Transilvania pentru un șef de agenție

Mulți români sunt interesați de salariile de la Banca Transilvania. Cum această companie este una dintre cele mai mari trei bănci din România, sunt persoane ce își doresc să lucreze în sucursalele din diferite părți ale țării. Există o concurență foarte mare atunci când vine vorba de locurile de muncă, dar pe bună dreptate! Salariul pe care îl câștigă un șef de agenție este unul de invidiat.

Ce salariu are un șef de agenție Banca Transilvania. Suma este una frumușică

Banca Transilvania a fost înființată în anul 1993, la Cluj Napoca. Pe atunci, un grup de oameni puneau bazele unei afaceri răsunătoare prin 79% capital românesc și 21% străin. Cel mai mare grup financiar din România are misiunea de a susține dezvoltarea mediului de afaceri și comunitățile din care face parte, oriunde și oricând.

Pe lângă faptul că această companie se bucură de milioane de clienți și are o bază uriașă de angajați, salariile oferite nu trec neobservate de către români. Foarte multe persoane și-ar dori să lucreze la o agenție Banca Transilvania. Cei ce ajung pe funcții de conducere într-o locație BT se pot lăuda cu o sumă frumoasă de bani câștigată ce depășește venitul lunar pe care îl primesc mulți români.

Munca grea este răsplătită la Banca Transilvania. O persoană ce își dorește să dețină funcția de șef de agenție trebuie să aibă minim 2 ani experiență în acest domeniu. După ce s-a ajuns pe post, salariul net se ridică la 4.200 lunar, așa că acești bani sunt extrem de doriți de foarte multă lume.

Banca Transilvania a dat lovitura. Ce investiție mare s-a făcut

Banca Transilvania nu se oprește atunci când vine vorba de succes și investiții uriașe. Oficialii au dat lovitura și au cumpărat o firmă pentru o sumă colosală, anume 43 de milioane de euro. Patronii de la BT au achiziționat acțiunile deținute de grupul polonez Getin Holdin de la Idea Broker de Asigurare, Idea Lising și Idea Bank. Românii au fost șocați când au auzit de banii oferiți de reprezentanți, dar totul este posibil atunci când expansiunea reprezintă un concept foarte important.

Contractul a fost deja semnat, dar compania are nevoie de aprobarea celor de la Banca Națională a României și a Consiliului Concurenței de la Banca Transilvania, potrivit publicației Revista Biz. Grupul financiar din România nu se teme de investiții majore și oferă sume fabuloase atunci când există profit. În 2015, Banca Transilvania a cumpărat Volksbank România, iar în 2018 au intrat în proprietatea firmei ERB Leasing, Bancpost și ERB Retail Services.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI