Câți bani câștigă Toni Iuruc. Iubitul Simonei Halep face o avere fără să ridice un deget

Câți bani câștigă Toni Iuruc. Iubitul Simonei Halep face o avere fără să ridice un deget

Simona Halep și Toni Iuruc au o relație foarte serioasă, vedeta tenisului dând de înțeles că prioritățile din viața sa s-au schimbat, odată cu aparița milionarului. Află câți bani câștigă iubitul Simonei Halep, fără măcar să ridice un deget.

Câți bani câștigă Toni Iuruc

Toni Iuruc este un om de afaceri de succes. După două divorțuri la activ, acesta pare să-și fi găsit liniștea și în plan personal, având planuri mari de viitor alături de campioana noastră. Omul de afaceri câștigă sume fabuloase lunar. Conform Fanatik, lui Toni Iuruc îi intră în buzunar nu mai puțin de 100 000 de euro lunar, numai din chirii. În plus, partenerul Simonei Halep are șase firme care îi aduc venituri mari. Prin compania sa de publicitate, acesta s-a ocupat inclusiv de campanii electorale, dintre care cea mai importantă fiind a fostului primar din București, Sorin Oprescu.

Cine este, de fapt, Toni Iuruc

Toni Iuruc este om de afaceri în vârstă de 40 de ani, milionar în euro care deține șase firme, dintre care una de publicitate. A pornit-o pe calea business-ului destul de devreme, ajungând să-i intre în buzunar sume fabuloase în fiecare lună. A adunat milioane de euro, grație implicării în tot ceea ce face și încercând să controleze totul la firmele sale. Astfel că, dacă ar decide să se retragă din activitate, asta nu ar fi nicio problemă pentru el.

Toni Iuruc a făcut avere, dar a avut ghinion în dragoste

Toni Iuruc este descris de americanii de la Tennis World ca fiind ”băiatul frumos care a făcut avere”. Dacă totul este fericire maximă pe plan financiar, nu așa au stat lucrurile și pe plan sentimental. A avut nu mai puțin de două divorțuri la activ. Cel de-al doilea mariaj al milionarului aromân ar fi fost cu Liana, de care a divorțat în toamna anului 2018. Înainte de nuntă, cei doi ar fi avut o relație vreme de doi ani. Potrivit cancan.ro, atât rudele, cât și prietenii nu ar fi fost de acord cu relația sau cu mariajul cu aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI