Câți bani câștigă Simona Halep la Wimbledon 2022. Tun financiar doar până în semifinale

Câți bani câștigă Simona Halep la Wimbledon 2022. Tun financiar doar până în semifinale
Câți bani câștigă Simona Halep la Wimbledon 2022. A încasat peste 600.000 de euro doar încadrându-se în semifinale.

Simona Halep a făcut senzație la Wimbledon 2022. Pentru a treia oară în cariera sa în tenis, sportiva în vârstă de 30 de ani a reușit să se califice în semnifinalele Grand Slam-ului londonez. Performanța atinsă de româncă i-a adus acesteia un venit consistent, în valoare de sute de mii de euro. Iată câți bani câștigă Simona Halep la Wimbledon 2022!

Simona Halep, un nou trofeu Wimbledon 2022?!

Simona Halep, locul 18 WTA, a dat lovitura! Sportiva a reușit să obțină câteva sute de mii de euro la Wimbledon 2022. Iar asta după ce a învins-o pe adversara Amanda Anisimova, locul 25 WTA. Românca a reușit, astfel, să fie un pas mai aproape de al doilea trofeu câștigat în astfel de circumstanțe.

„Mă bucur că sunt din nou în semifinală. Înseamnă enorm să fiu din nou în această fază. E bine când totul se termină cu bine. Da joc acum cel mai bun tenis al meu. Nivelul meu de înceredere în sine e acum mult mai mare. Mulțimea îmi dă multă energie și le mulțumesc că mă susțin întotdeauna”, a spus Simona Halep, la un interviu oferit pe teren.

Simona Halep a câștigat meciul cu Amanda Anisimova cu 6-2 și 6-4 în doar 65 de minute. La început, sportiva româncă a părut puțin tensionată, însă în a doua parte a meciului și-a revenit remarcabil.

Ultimul game a luat o întorsătură excepțională, tenismena învingându-și adversara americană cu un scor final 6-2, 6-4. În continuare, ea urmează să joace cu Elena Rybakina și Ajla Tomljanovic, din celălalt sfert de finală.

Câți bani câștigă Simona Halep la Wimbledon 2022

Simona Halep a câștigat nu mai puțin de 620.600 de euro, după ce s-a calificat pentru a treia oară în carieră în semifinalele turneului de la Wimbledon. Află și câți bani a câștigat Simona Halep după calificarea în sferturi la Wimbledon.

Simona Halep a depășit suma de 39 de milioane de dolari câștigați din tenis, în timpul celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului. Înscriindu-se în semifinalele Grand Slam-ului londonez, tenismena româncă a câștigat un venit în valoare de 620.000 de euro, potrivit ProSport.ro.

Dacă va reuși să treacă cu brio și de meciul complicat de joi după-masă, jucătoarea va încasa o sumăîn valoare de 1, 2 milioane de euro.

De asemenea, trebuie amintit că învingătoarea finală a turneului de pe gazonul de la Londra va câștiga și un jackpot în valoare de 2, 3 milioane de euro.