Câți bani câștigă Shakira. Artista îl surclasează lejer pe soțul ei, fotbalistul Gerard Pique

Câți bani câștigă Shakira. Artista îl surclasează lejer pe soțul ei, fotbalistul Gerard Pique

Artista de renume mondial a reușit să își întreacă soțul, pe fotbalistul Gerard Pique, la capitolul finanțe. Dacă v-ați întrebat vreodată câți bani câștigă Shakira, răspunsul e unul total surprizător. Cântăreața e celebră și când vine vorba de modul în care își gestionează, fie înmulțește câștigurile.

Câți bani câștigă Shakira: îl surclasează lejer pe soțul ei, fotbalistul Gerard Pique

Cântăreața de 42 de ani, de origine columbiană, se poate lăuda cu venituri de-a dreptul impresionante, pentru că în conturile sale apar, în fiecare lună, sume uriașe de bani. Datorită carierei sale muzicale, care doar a înfloriti, odată cu trecerea anilor, Shakira câștigă o avere, într-un timp relativ scurt. Îndrăgita artistă ar câștiga aproximativ 4 milioane de dolari, pe lună, pe când soțul ei, Gerard Pique, ceva mai puțin.

Câți bani câștigă Shakira. Artista îl surclasează lejer pe soțul ei, fotbalistul Gerard Pique
Shakira aduce mai mulți bani în casă, față de fotbalistul Gerard Pique

De asemenea, sportivul a devenit de curând și un om de afaceri în adevăratul sens al cuvântului, pentru că se ocupă printre altele și de jocuri video, produse sau alimente eco-friendly, fie de ochelari de soare. Pique e tot mai implicat în afaceri, iar când vine vorba de veniturile familiei sale, nu pare că ar fi ceva ce nu e dispus să încerce. De aceea, există zvonuri că fondul de investiții al fotbalistului se ridică la peste 15 miliarde de dolari.

Mai mult, sportivul a vorbit la un moment dat și despre câți bani are în conturi, când era invitatul unei emisiuni, pe un post TV spaniol. „Am mai multi bani în conturi decât bugetul celor de la Espanyol Barcelona”, spunea Gerard Pique, foarte amuzat, potrivit adevărul.ro.

Shakira a avut probleme uriașe cu Fiscul spaniol

Soțul cântăreței încasează, în fiecare an, atât din salariul de la Barcelona, cât și din reclame sau alte afaceri, suma de 56 de milioane de dolari. Estimarile arată că Shakira are în conturi nu mai puțin de 350 de milioane de dolari. Banii provin din albumele sale, reclame, aceasta câștigând și 12 milioane de dolari pentru apariția, în calitate de jurat, la emisiunea „The Voice”.

Cântăreaţa a plătit o sumă uriaşă de 20 de milioane de euro, autorităţilor fiscale spaniole, în 2018, după ce s-a stârnit un adevărat scandal, ce avea în centrul atenției numele vedetei. Shakira fusese avertizată că ar putea fi urmărită penal, riscând și până la 2 ani de închisoare, pentru o presupusă fraudă, dar și pentru că nu și-ar fi declarat toate veniturile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI