Câți bani câștigă lunar șefa CNA. Ce avere are Monica Gubernat

Câți bani câștigă lunar șefa CNA. Ce avere are Monica Gubernat

În medie, fiecare membru CNA încasează lunar un venit de aproximativ 9.700 de lei. Cele mai mari salarii le au Monica Gubernat, șefa instituției, și Nicolaie Bălașa, vicepreședintele forului.

Șefa CNA, bunuri pe numele soțului. Monica Gubernat are o avere impresionantă

Oamenii din forul audiovizual și-au actualizat declarațiile de avere. Fiecare membru CNA încasează în fiecare lună un venit de aproape 9.700 de lei, iar cele mai mari salarii le au Monica Gubernat și Nicolaie Bălașa. Câțiva membrii au rude și în zona politică, cum ar fi Bogdan Sorescu, soțul Ramonei Sorescu, care este specialist în relații publice la PSD. I se alături și Marius Gubernat, soțul Monicăi Gubernat, expert pe fonduri, unul dintre locurile unde lucrează fiind Primăria Tecuci, și Gaspar Istvan, soțul Orsolyei Borsos, care lucrează la Camera Deputaților.

Monica Gubernat este propunerea PSD în CNA și încasează cel mai mare salariu dintre toți cei 11 oameni din for: 11.000 de lei lunar (134.800 – venitul anual), potrivit declarației de avere. Șefa CNA a mai declarat: o casă, un teren lângă București și un spațiu comercial în Spania, toate pe numele soțului. Cel din urmă lucrează în domeniul fondurilor europene, iar una dintre sursele sale de venit este Primăria Tecuci, de unde a încasat în ultimul an 50.000 de lei.

De asemenea, deține un cont bancat în euro, unde are 5.000 de euro. Gubernat mai are și un credit în valoare de 230.000 de lei, scadent în 2044, conform Paginademedia.

Nicolaie Bălașa, propunerea PSD, are un salariu de 9.800 de lei ( 117.000 venitul anual de la CNA) și deține patru terenuri în Dolj, dobândite prin moștenire. Are un apartament în Craiova, dat în chirie, de pe urma căruia primește anual 4.800 de lei, și o casă. Soția sa este profesor la o școală din Craiova, de unde încasează un salariu de 51.000 de lei anual.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI