Câți bani câștigă Lidia Buble la Asia Express. Șefii Antenei i-au dat o avere (exclusiv)

Câți bani câștigă Lidia Buble la Asia Express. Șefii Antenei i-au dat o avere (exclusiv)
Câți bani primește Lidia Buble la Asia Express. Suma este uriașă

Lidia Buble a plecat în aventura vieții sale, dar cântăreața nu a acceptat provocarea pe bani puțini! În timp ce fanii s-au bucurat nespus pentru că o vor vedea alături de sora ei, Estera, într-un show de milioane, șefii Antenei s-au asigurat că aceasta va primi o adevărată avere după fiecare episod.

Ce sumă primește Lidia Buble pentru Asia Express. Vedeta este foarte bine plătită

Noul sezon Asia Express vine cu surprize imense. Pe lângă faptul că Irina Fodor va prezenta show-ul în locul Ginei Pistol, echipele sunt extrem de interesante. Printre cei ce vor trece prin probe de foc se numără Connect-R și Shift, Alexandra Ungureanu și mama sa, Mihai și Elwira Petre, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Patrizia Paglieri și fiul său, Francy, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, dar și Lidia Buble și sora ei, Estera.

Asia Express-Drumul Împăraților va traversa mai multe țări ale continentului asiatic, așa că majoritatea concurenților se vor confrunta cu mari provocări. Se știe deja că vedetele sunt bine plătite pentru a participa la probele de foc, dar o surpriză imensă vine din partea Lidiei Buble, ce primește o sumă uriașă din partea șefilor Antenei.

Cântăreața se poate declara cea mai bine plătită concurentă de la Asia Express. Pentru doar două zile petrecute pe traseu, Estera, sora cântăreței, primește 800 de euro în timp ce Lidia Buble încasează 2000 de euro pentru o singură emisiune, potrivit surselor Impact.

Lidia Buble nu se poate plânge! Șefii Antenei i-au oferit o sumă uriașă

În cazul în care ele vor ajunge până în marea finală și vor câștiga premiul, cântăreața va împărți 30.000 de euro cu Estera, așa că nu este de mirare că mica avere este vânată de absolut toți concurenții. Atunci când vine vorba despre Lidia Buble, aceasta a plecat extrem de veselă în aventura ce îi va pune limitele la încercare, semn că nu se teme de nimic și este o adevărată luptătoare.

Pentru a se asigura că show-ul decurge conform planului, alături de Irina Fodor vor sta, de asemenea, Oase și Marius Damian. Cel de-al patrulea sezon Asia Express se anunță plin de situații neprevăzute și adrenalină, așa că 9 perechi de concurenți trebuie să demonstreze că au abilitățile fizice și psihice necesare pentru a depăși orice provocare întâlnită pe traseu.

Totuși, aceștia sunt recompensați pe măsură. Chiar dacă show-ul Asia Express duce la limită foarte multe persoane, șefii Antena 1 au avut grijă ca vedetele să primească sume imense pentru a bucura telespectatorii prin participarea lor. Printre ei se numără și Lidia Buble, pe care fanii abia așteaptă să o vadă la televizor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI