Câți bani câștigă fratele lui Mihai Trăistariu din picturi: ‘I-am zis să vândă mai scump’

Câți bani câștigă fratele lui Mihai Trăistariu din picturi: ‘I-am zis să vândă mai scump’
Câți bani reușește să câștige Mihai Trăistariu din picturi?

Puțini din fanii lui Mihai Trăistariu știu detalii despre fratele lui. Celebrul cântăreț i-a sugerat acestuia să mărească prețurile pentru operele sale. Câți bani câștigă artistul din munca sa? Fanii fostului concurent la Eurovision au rămas impresionați.

Mihai Trăistariu, sfaturi pentru fratele său: cât câștigă acesta din picturi?

Mihai Trăistariu este un nume cunoscut românilor de ani buni. Se pare că dragostea pentru artă a rămas în familie, pentru că și fratele său iubește frumosul. Cel din urmă este pictor.

Relația dintre cei doi frați este una foarte bună, mai cu seamă că solistul l-a ajutat pe Vasile Trăistariu să își deschidă afacerea și să o promoveze cum trebuie pe rețelele de socializare. Amintim că celebrul cântăreț și-a pierdut ambii părinți la o vârstă destul de fragedă, iar acum a rămas alături de ceilalți doi frați care îi mai sunt aproape.

Vedeta a mărturisit că doar el a fost stâlpul casei și i-a ajutat financiar pe cei doi, dar și cu sfaturi. Bărbatul este bucuros că soarele a venit într-un final și pe strada lui Vasile care a adorat mereu să picteze, iar acum iată că vin și roadele muncii lui, iar banii se adună și ei ușor. Artistul a mai venit și cu câteva detalii din dreptul sumelor pe care le cere acesta.

”S-a întâmplat un miracol. De vreo 10 ani mă chinui să-l conving”

”S-a întâmplat un miracol. Miracolul e simplu, de vreo 10 ani mă chinui să-l conving să-și facă Facebook. I-am făcut eu, Facebook, i-am făcut tot felul de rețele de socializare, însă nu știe să le folosească și ieri a fost prima zi când și-a postat singur tablourile pe internet.

Cu vânzare, cu preț, oricum el este foarte ieftin ca și pictor, l-am și certat pe tema asta și i-am zis să pună tablourile mai scumpe. El le pune la 150 RON, când doar cartonul și culorile sunt 100 RON, deci profitul lui e 50 RON, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Vasile Trăistariu a fost înainte profesor de desen, dar a ales să-și dea demisia și să-și pună pe picioare o afacere a sa. Vânzările nu sunt la ordinea zilei, dar încearcă totuși să se promoveze în mediul online.

Mihai a mai spus că l-a promovat foarte mult și în trecut, dar nu se poate ocupa numai de el pentru că are foarte multe pe cap. Încă din anul 2006, solistul îi plătește întreținerea locuinței din Piatra Neamț unde este stabilit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI