Câți bani câștigă, de regulă, Mihai Trăistariu pentru un concert de sărbători

Câți bani câștigă, de regulă, Mihai Trăistariu pentru un concert de sărbători
Mihai Trăistariu - câștig concert sărbători.

Mihai Trăistariu s-a născut pe , Piatra Neamț, România. Este un cântăreț din România, fost component al formației Valahia. Provine dintr-o familie de artiști. Tatăl său, Gheorghe Trăistariu, a fost pictor, iar mama sa, Natalia Trăistariu, (născută Natalia Antohi) a studiat medicina și a cântat în tinerețe.

Mihai Trăistariu – câștig concert sărbători

Mihai are 3 frați: Geanina, Constantin și Vasile. Toți cei 4 frați au studiat câte un instrument: Mihai – pianul, Geanina – vioara, Vasile – tot pianul, iar Constantin – trompeta, muzicuța și chitara. Fiind născut într-o familie de artiști, Mihai a dovedit interes muzical din tinerețe, studiind pianul de la vârsta de 7 ani și având încă de pe atunci rezultate notabile în domeniu.

Petrecându-și copilăria ca olimpic la matematică și cu dorințe inițiale de a deveni om de știință sau matematician, Mihai Trăistariu își schimbă treptat interesul și aspiră să devină un cântăreț celebru, după ce a auzit la radio vocea celebrei cântărețe Mariah Carey, fiind fascinat de performanțele vocale excepționale ale acesteia și de întinderea sa vocală ieșită din comun: 5 octave. Mihai se apucă astfel de cântat, mai mult din dorința de atinge 5 octave, decât de a urma o carieră din asta. Între anii 1996-1998 el reușește să participe la 18 concursuri naționale de interpretare muzicală, obținând de fiecare dată premii, șapte din acestea fiind trofee. În 1998 este remarcat de producătorul Casei de discuri Sony Music – Romania, cu care semnează un contract pentru 5 ani.

Sărbătorile pentru Mihai Trăistariu

Dacă sărbătorile înseamnă timp liber și relaxare pentru mulți români, pentru Mihai Trăistariu înseamnă mai multă treabă decât în restul anului.

„Pentru mine Crăciunul înseamnă scena. (…) și de Craciun, și de Revelion sunt pe scena. Nu am mai avut sărbatoare acasă. Am avut conflicte cu prietenele pe aceeași temă că nu stăteam acasă tocmai de sărbători, drept pentru care îmi luam prietena cu mine ca să nu mai sufere singura acasă. De multe ori stăteam la hoteluri, mai ciocneam un pahar de șampanie, mai mergeam la un concert”, a declarat Mihai.

Mihai Trăstariu în concerte și de Sărbători

Anul acesta, Mihai Trăistariu, a început deja șirul concertelor de Sărbători și cântat la un concert organizat de Primăria orașului Timișoara în cadrul Târgului pentru Crăciun. De Crăciun, pe 26 decembrie, artistul se va afla în concert la Constanța, în Orășelul Copiilor. Mihai Trăistariu va avea cinci concerte în țară pentru un total de 15.000 de euro.

Mihai Trăistariu concert
Ce sume încasează Mihai Trăistariu pentru concertele de sărbători.

Artistul de obicei are concerte și în noaptea de revelion, cele mai multe dintre acestea fiind în afara granițelor țării (2013 Mihai Trăistariu a susţinut două concerte în Islanda pentru suma de 20 000 euro). Cântărețul va fi aproape de fanii lui și le pregătește recitaluri speciale.

El a precizat că mereu are programul încărcat în această perioadă, fiind mai rentabil pentru artiști să cânte de sărbători. Trăistariu a spus în acest context că onorariul său pentru un concert în nopatea de Revelion, se dublează. Astfel, majoritatea cântăreților își petrec noaptea dintre ani susținând spectacole, deși experiența este foarte obositoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI