Mihai Trăistariu, penibil pe Facebook. ”Am zile când îmi e rușine de postările mele!”

Mihai Trăistariu, penibil pe Facebook. ”Am zile când îmi e rușine de postările mele!”
Mihai Trăistariu, mesaje penibile pe Facebook

Mihai Trăistariu șochează din nou! De data asta debordând de o sinceritate care, în mintea altora, duce mult spre autoironie. Dacă e Mihai a ales sau nu să folosească sarcasmul numai el știe. Iată mesajul exagerat de penibil pe care l-a postat recent pe o rețea de socializare.

Trăistariu, mai penibil decât niciodată

Mihai Trăistariu ovește din nou! Artistul a devenit cunoscut datorit vocii sale ireproșabile. Ce-i al lui, e-al lui! Deține un glas curat, o acuratețe deosebită și poate cânta în mai multe octave. Din păcate, dacă trecem cu vederea glasul său, rămânem cu fotografiile în lenjerie intimă, glume de tot felul, filtre cu urechiușe și floricele și nu în ultimul rând…texte de toată jena.

Fanii au trecut deja fiecare în tabăra lui. Unii îl iubesc așa cum este și nu țin cont de nimic din ce ar face, iar alții nu înțeleg de ce a început de o bună bucată de vreme să abordeze o atitudine care nu-l onorează deloc.  De asemenea, cei din urmă cred că ar fi cel mai bine ca Trăistariu să facă ceea ce știe mai bine și atât. Din nefericire, majoritatea mesajelor și fotografiilor indecente postate în mediul online îi fac ușor pe cei care îl ascultau să șteargă cu buretele faptul că are totuși o voce bună.

Mihai Trăistariu nu face ce știe el mai bine și rămâne la textele penible de pe Facebook
Mihai Trăistariu nu face ce știe el mai bine și rămâne la textele penible de pe Facebook

„Mulți din colegii de breaslă au abandonat barca”

Ei bine, debordând de sinceritate sau…ce ar fi vrut, de fapt,  cântărețul a postat o poză alături de o descriere ciudată. În fotografie, artistul se surprinsese, cel mai probabil singur, în timp ce era la bustul gol și mângăia o pisică, uitându-se profund și boem în zare. În ultima vreme pare dispus să facă orice, dovadă și cuvintele din josul pozei.

“Am zile când mi-e rușine cu postările mele duse la extrem … Dar ce să fac dacă altfel nu mai reușesc să atrag atenția asupra mea ?! Spuneți-mi voi …Ce să fac ? De ce credeți că emisiunile cu circ și scandal au cel mai mare rating ? S-au dus vremurile când se promova cultura, arta … Omul de azi e într-o continuă alergătură … Și nu-i mai atrage atenția nimic. Decât … gălăgia, mizeria, crimele, scandalurile, pornografia, circul …Păcat! Mare păcat! Mulți din colegii de breaslă au abandonat barca. Și s-au orientat către altceva. Ceea ce e groaznic”
Mihai Trăistariu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI