Adela Popescu, înțepată de noul coleg de la Vorbește Lumea. Ce i-a spus despre salariul uriaș de la Pro TV

Adela Popescu, înțepată de noul coleg de la Vorbește Lumea. Ce i-a spus despre salariul uriaș de la Pro TV
Adela Popescu, intepata de noul coleg de la Vorbeste Lumea. Ce i-a spus despre salariul urias de la Pro TV

Celebra emisiune „Vorbește lumea”, de la PRO TV, merge mai departe, după plecarea lui Cove din postura de moderator. Adela Popescu a revenit pe sticlă alături de o nouă echipă, pe care trustul PRO mizează că va sparge audiențele. Din formula nouă a matinalului de la PRO TV fac parte Shurubel și Bogdan Ciudoiu, oameni cu o experință vastă în radio. Însă, nici bine nu a început un nou sezon al emisiunii, că deja au apărut contre și înțepături între colegi. Ce i-a spus Shurubel Adelei Popescu în direct.

Schimb de replici la „Vorbește lumea”

În ediția de vineri, 3 septembrie, în cadrul matinalului „Vorbește lumea”, între Adela Popescu și Shurubel a avut loc un schimb amuzant de replici. S-a glumit pe seama salariului uriaș de la Pro TV, pe care îl primește prezentatoarea TV lunar. Ce-și poate cumpăra frumoasa vedetă cu banii câștigați la PRO TV.

„Colegul meu (n.r. – Shurubel) a făcut o trimitere către următorul material, cu unghiile french”, a spus Adela.

„10% mărire la salariu pentru asta”, a fost reacția lui Shurubel.

„Așa mult, vrei să-ți iei apartament?”, i-a răspuns prezentatoarea TV noului ei partener de emisiune.

„Am zis 10% din salariul meu, nu al tău, Adela”, a completat Shurubel.

Schimbul de replici amuzante a relaxat atmosfera din emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV. Adela, Shurubel și Bogdan au început să râdă pe seama contrelor spuse pe moment, în direct.

Celebra emisiune are o nouă echipă, după plecarea-șoc a lui Cove

Noua echipă de la „Vorbește lumea” este alcătuită din Adela Popescu, Shurubel (pe numele din buletin Andrei Lăcătuș) și Bogdan Ciudoiu. Trustul PRO a fost nevoit să se gândească la noi moderatori pentru celebrul matinal, după plecarea-șoc a lui Gabriel Coveșanu (Cove). Dacă actorul nu a oferit prea multe detalii despre motivele care au stat la luarea deciziei de a încheia colaborarea cu PRO TV, după șase ani de zile la cârma emisiunii „Vorbește lumea”, iată că s-a aflat unde a plecat Cove.

Se pare că Gabriel Coveșanu a bătut palma cu Prima TV. Cove va fi co-prezentator al unui nou sezon al emisiunii „Flash Monden”, alături de Diana Bart. Emisiunea de la PRIMA TV vine cu un nou sezon din 13 septembrie, de la ora 19:30, de luni până duminică, la aceeași oră.

Reamintim faptul că moderatorul Cove a plecat din sânul Pro TV după 6 ani de colaborare în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, difuzată de luni până vineri, între orele 10.30 – 13.00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI