Câți bani are, de fapt, Teo Trandafir. Vedeta de la Kanal D a spus tot adevărul: ‘Sunt un om bogat’

Câți bani are, de fapt, Teo Trandafir. Vedeta de la Kanal D a spus tot adevărul: ‘Sunt un om bogat’
Teo Trandafir a raspuns la intrebarea cat de bogata e

Cât câștigă vedetele – a fost mereu o întrebare preferată de public, astfel că în decursul anilor s-au făcut chiar topuri ale celor mai bine plătiți prezentatori de televiziune.

Câți bani are, de fapt, Teo Trandafir

Cu toate că salariile câștigate de vedetele tv sunt secrete, s-au găsit mereu persoane, chiar și din rândul colegilor, care să vorbească despre sumele încasate de acestea.

Nici Teo Trandafir nu a scăpat de un astfel de coleg, așadra, la un moment dat, după ce a fost colegă la Prima Tv cu Șerban Huidu, acesta a declarat că Teo Trandafir ar fi încasat circa 4 milioane de euro în cele 4 luni când a lucrat acolo.

Invitată la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Teo Trandafir a fost întrebată cât de bogată este de fapt și câți bani a câștigat din televiziune.

”Habar nu am, nu m-am gândit niciodată la asta. În ceea ce privește declarația ”Cârcotașului”, el trebuie să aibă o logică. Pe mine, de exemplu, Kanal D mă plăteste cu 5 lei, asta înseamnă că eu trebuie să-i aduc lui Kanal D, 500 de lei. Pentru că eu trebuie să plătesc postul de televiziune ca să aibă apoi confortul de a mă plăti el pe mine. Câti bani trebuia să aduc eu la Prima tv ca să-mi dea mie 4 milioane de euro? Era un post mititel, nici nu avea de unde. Să le aduc 40 de milioane în 4 luni? De unde? În sfârșit, nu știu ce a fost cu el (n.red Șerban Huidu) la acel moment.

”Eu bani am făcut”

Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ți servești televiziunea astfel încât salariul tău să se justifice. Pentru că dacă tu vii cu niste pretenții, cu figuri în cap, și spui că vrei 4 milioane și tu aduci 200.000 înseamnă că ești psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte!

Cât am câștigat eu, nu e relavant. Eu între timp am mâncat, am jucat, am pierdut pe piața vieții, am riscat. Pierzi, câștigi, tot negustor te numești. Eu bani am făcut. Și voi putea să fac în continuare. Nu sunt însă un foarte bun gestionar al banilor. Îmi plac foarte mult casele. Dar, nu sunt pe atât de bogată pe cât mi-aș dori să fiu. Dar depinde la ce ne raportăm. Dacă ne raportăm la un profesor universitar de limba română, de la Univeristatea București, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, de oriunde din țara asta, care-și poate permite palate oricând dorește, sunt un om atât de sărac încât după ce i-am vizitat casa și mă întorc la mine, am impresia că am intrat în cotețul câinelui, deci față de el sunt un om sărac”, a răspuns Teo Trandafir la întrebarea cât de bogată este.