Ce salarii sunt la Hornbach și cum poți avansa în compania germană

Ce salarii sunt la Hornbach și cum poți avansa în compania germană
Ce salarii sunt la Hornbach

Compania Hornbach este de origine germană. Aceasta a fost fondată în anul 1977 și se ocupă cu vânzarea materialelor de construcție și produse de amenajare și grădinărit. Este prezentă în mai multe țări, printre care și țara noastră, unde are peste 750 de angajați. Iată ce salarii sunt la Hornbach.

Ce salarii sunt la Hornbach. Posibilități de avansare

Salariile angajaților de la Hornbach, variază în funcție de tipul job-ului pe care angajații în au în cadrul companiei, de orașul în care se află, de vechimea pe care aceștia o au la locul de muncă. Iată ce salarii sunt la Hornbach România și ce șanse au angajații să avanseze la locul de muncă, conform site-ului undelucram.ro:

Care sunt posibilitățile unui angajat de a promova la Hornbach
Ce salarii sunt la Hornbach
  • un angajat la Hornbach, pe postul de Lucrător comercial, din Timișoara. Cu un program full time, care are experiență în domeniu de 1 an. Are un salariu lunar (net), care se ridică la 2.200 lei.
  • un angajat la Hornbach, pe postul de Lucrător comercial, din Oradea. Cu un program full time, care are experiență în domeniu de 9 ani. Are un salariu lunar (net), care se ridică la 2.200 lei.
  • un angajat la Hornbach, pe postul de Lucrător comercial specialist, din Timișoara. Cu un program full time, care are experiență în domeniu de mai puțin de un an. Are un salariu lunar (net), care se ridică la 2.300 lei. La acesta se mai adaugă și un bonus lunar a cărui valoare este de 400 de lei. Pe lângă aceasta mai încasează și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună, plus un bonus stoc, de 1000 de lei în fiecare lună.
  • un angajat la Hornbach, pe postul de Adjunct șef Supraveghere case, din Timișoara. Cu un program full time, care are experiență în domeniu de 4 ani. Are un salariu lunar (net), care se ridică la 2.400 lei. Pe lângă aceasta mai încasează și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună.

Ce salarii sunt la Hornbach

  • un angajat la Hornbach, pe postul de Adjunct șef Supraveghere case, din Timișoara. Cu un program full time, care are experiență în domeniu de 7 ani. Are un salariu lunar (net), care se ridică la 3.000 lei. Pe lângă aceasta mai încasează și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună, plus un comision din vânzări, de 10000 de lei în fiecare an.
  • un angajat la Hornbach, pe postul de Lucrător comercial, din Sibiu. Cu un program full time, care are experiență în domeniu de mai puțin de un an. Are un salariu lunar (net), care se ridică la 2.150 lei. Pe lângă aceasta mai încasează și tichete de masă în valoare de 290 de lei pe lună.
  • un angajat la Hornbach, pe postul de Lucrător comercial, din Timișoara. Cu un program full time, care are experiență în domeniu de 3 ani. Are un salariu lunar (net), care se ridică la 2.000 lei. Pe lângă aceasta mai încasează și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună, plus un bonus, de 300 de lei în fiecare an.
  • un angajat la Hornbach, pe postul de Lucrător comercial, din București. Cu un program full time, care are experiență în domeniu de 2 ani. Are un salariu lunar (net), care se ridică la 2.400 lei.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI