Teo Trandafir, dezvăluiri despre o nouă nuntă. Ce nu va face însă, sub nicio formă

Teo Trandafir, dezvăluiri despre o nouă nuntă. Ce nu va face însă, sub nicio formă
Te Trandafir nu ar mai face nunta la biserica

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri despre o nouă nuntă. A spus ce nu ar mai face însă, sub nicio formă, dacă ar fi să se mai căsătorească. Teo Trandafir și-a pus fanii pe gânduri după ce a spus că ”M-aș căsători doar dintr-un motiv”, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Teo Trandafir, dezvăluiri despre nuntă. ”La 53 de ani îți pui pirostriile pe cap, eu una nu mă văd”

Teo Trandafir și-a pus fanii pe gânduri după ce în emisiunea colegei sale de la Kanal D, Desnise Rifai, a spus condiția în care s-ar mai căsători încă o dată. De asemenea, vedeta TV a pomenit ce nu ar mai face sub nicio formă dacă s-ar mai căsători.

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori, prima dată în anul 1990 cu pilotul Alexandru Trandafir, căreia îi poartă numele, iar mariajul a durat 6 ani. De asemenea, în 2012, Teo s-a măritat cu Constantin Iosef. A fost o căsătorie fulger, care a surprins pe toată lumea. Au divorțat după numai 6 luni.

Teo Trandafir și Constantin Iosef, fostul ei sot
Teo Trandafir și Constantin Iosef, fostul ei sot

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri în emisiunea lui Denise Rifai.

În secunda în care autoritatea s-a ridicat în fața mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Și la un moment dat, bărbații din viața mea pun așa un fel de stăpânire. Noi suntem parteneri, dacă nu a înțeles asta, nu-i nici o problemă, mergem mai departe. E adevărat, o dată instalată autoritatea eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor mai funcționa.

Am această cerință pentru bărbatul de lângă mine, lasă-mă să trăiesc lângă tine așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine. Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, nu suport să mă întrebi unde sunt, nu te voi întreba niciodată unde ești. Partenerii mei nu au auzit de la mine întrebarea unde ești și cu cine ești. Niciodată”, a explicat Teo Trandafir cum funcționează relațiile sale și motivul pentru care s-a despărțit de cei care i-au fost soți sau iubiți.

Teo Trandafir nu s-a mai etalat cu vreo relație după ultimul divorț

După ultima căsătorie, Teo Trandafir și-a ținut relațiile departe de ochii lumii, astfel că rare au fost momentele în care chiar și paparazzi au surprins-o pe vedetă în prezența vreunui bărbat.

Cu toate astea, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”,  Teo Trandafir a dezvăluit că se gândește că s-ar putea recăsători, dar doar civil, nu ar mai merge și în fața lui Dumnezeu.

Teo nu ar mai merge în fața altarului

M-am tot întrebat asta. Cred că aș aștepta să crească fii-mea suficient, să fie majoră ca să nu o fac de băcănie. Adică să facă 18 ani, să se ducă în treburile ei, la studiile ei în străinătate. Eu, aici, pot să fac diferite treburi. Nu m-aș căsători niciodată la altar, dar m-aș căsători doar dintr-un motiv.

Împreună cu partenerul tu construiești o viață, îți faci o căsuță, îți faci o mașinuță, în egală măsură puneți efort în aceste mici realizări meschine, dacă se întâmplă ceva cu mine, ce face partenerul meu pentru că rudele mele vor veni să mă moștenească pe mine, iar el este nimeni în drum.

În ce context s-ar mai mărita Teo Trandafir

Așa că dacă eu m-aș mărita, singurul motiv ar fi să-mi protejez partenerul care a muncit cot la cot cu mine în toată această perioadă, pentru că poate fi nedreptățit definitiv și eforturile lui din ultimii ani să fie zădărnicite de o chichiță legală. În momentul ăsta ar fi ridicol să ne imaginăm ca la 53 de ani îți pui pirostriile pe cap, eu una nu mă văd”, a spus Teo Trandafir.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI