Câți bani ar urma să primească copiii lui Bill Gates, în urma divorțului părinților

Câți bani ar urma să primească copiii lui Bill Gates, în urma divorțului părinților
Ce avere le ramane celor trei copii ai lui Melinda si Bill Gates dupa divort

Vestea că Bill și Melinda Gates vor divorța a venit ca un șoc pentru toată lumea. Cu toate acestea, copiii celor doi nu vor fi afectați de separarea părinților.

Câți bani ar urma să primească copiii lui Bill Gates, în urma divorțului părinților

După 27 de ani de căsătorie și un imperiu construit împreună, Melinda și Bill Gates divorțează. Cei trei copii ai cuplului ar urma să primească nu mai mult de 10 milioane de dolari fiecare, asta deși averea familiei este de aproape 130 de miliarde de dolari.

Iar asta pentru că Bill Gates este de părere că nu consideră că le-ar face un bine copiilor lui dacă le-ar lăsa sume impresionante de bani. Miliardarul a spus în repetate rânduri că își dorește să doneze cea mai mare parte din avere.

Cu toate acestea, rămâne de văzut ce urmează să se întâmple cu banii în urma divorțului, pentru că toate bunurile se vor împărți la jumătate.

„După o mulțime de gânduri și multă muncă în relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei noastre”, a scris pe Twitter Gates.

„Am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care funcționează în toată lumea pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă”, au spus ei.

„Cerem spațiu și confidențialitate pentru familia noastră, pe măsură ce începem călătoria în această nouă viață”.

Ce se întâmplă cu averea celor doi

Nu au fost dezvăluite detalii financiare ale divorțului, de aceea încă nu se știe ce se va întâmpla cu împărțirea averii celor doi.

Totuși, Melinda și Bill Gates vor continua să conducă împreună fundația cu active de peste 50 de miliarde de dolari pe care o dețin împreună.

Fondată în anul 2000, organizația de caritate s-a ocupat cu probleme de sănătate, dezvoltare și educație în America. Aceeași fundație a investit sume importante de bani pentru căutarea unui vaccin anti-covid-19 și pentru cercetarea în tratamentul împotriva virusului care face ravagii în toată lumea.

Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre”, au mai precizat ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI