18 mart. 2020 | 16:52

Câți bani a scos acum din cont Bobiță din Las Fierbinți, de teama crizei. Adrian Văncică l-a dat de gol pe Bobonete

Știri generale
Câți bani a scos acum din cont Bobiță din Las Fierbinți, de teama crizei. Adrian Văncică l-a dat de gol pe Bobonete
Câți bani a scos acum din cont Bobiță din Las Fierbinți, de teama crizei. Adrian Văncică l-a dat de gol pe Bobonete

Astăzi e ziua lui Adrain Văncică și și-a sărbătorit ziua de naștere acasă, cu prietenii virtuali. Actorul care îl interpretează pe Celentano în ”Las Fierbinți” a ămplinit frumoasa vârstă de 43 de ani.

Câți bani a scos acum din cont Bobiță din Las Fierbinți, de teama crizei

Unul dintre cei care au ținut să-i facă o urare a fost chiar Mihai Bobonete, alias ”Bobiță” din Las Fierbinți. ”Nu mi-am închipuit niciodată că de ziua mea o să zac așa în casă. O am pe soacră-mea la mine și a venit gunoiul și era un domn mai de culoare așa, a intrat și soacră-mea stătea în ușă și ală i-a zis: <de ce stați acolo, aveți coronavirus?!> Și soacră-mea i-a zis: <n-avem, da așteptăm să ne aducă!>”,le-a povestit, o glumă, acesta internauților.

Pe de altă parte, ”Bobiță” a spus ce face și el în aceste zile de carantină. ”Cu criza asta, eu am fost la bănci și am scos toți banii, am vreo 2300 de lei cash., i-am împărțit prin casă, am pus vreo 100 de lei sub covor, 100 de lei sub masă, cred că schimb și vreo 100 de euro să am de câte cinci, în cazul în care trebuie să fug”, a spus acesta.

Adrian Văncică a muncit pe brânci înainte de a deveni vedetă

Puțini știu că actorul și scenaristul Adrian Văncică a avut un trecut încercat. Înainte de a deveni vedetă, la vârsta de 25 de ani, acesta a pornit de jos, muncind pe brânci în Coreea de Sud.

“Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracţii imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a povestit Adrian Văncică la Rock FM, în emisiunea “Morning Glory”.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro