Câți bani a plătit Gigi Becali pentru a-l trimite pe Florinel Coman la „vraciul” Marijana Kovacevic. Fotbalistul a fost recuperat miraculos

Câți bani a plătit Gigi Becali pentru a-l trimite pe Florinel Coman la „vraciul” Marijana Kovacevic. Fotbalistul a fost recuperat miraculos
Florinel Coman s-a recuperat după ce și-a oblojit accidentarea la „vraciul” Marijana Kovacevic. O oră de tratament costă 500 de euro

Florinel Coman a jucat aproape tot meciul duminică, cu Chindia Târgoviște și a fost în lot la returul cu Dunajska Streda. Totul a fost posibil după ce fotbalistul, care a suferit pe 5 august o ruptură musculară, a fost în vizită la „vraciul” Marijana Kovacevic, de la Belgrad. O ședință nu este deloc ieftină.

Cât costă o ședință de recuperare la „vraciul” Marijana Kovacevic

Florinel Coman s-a accidentat în meciul tur cu Dunajska Streda și a părăsit terenul la pauză. Verdictul medicilor a fost foarte dur: ruptură musculară și o pauză de aproape șase săptămâni. Pe Gigi Becali îl durea deja capul. Ar fi fost a patra accidentare serioasă din ultimii doi ani a favoritului său.

Și totuși, „Mbappe de la FCSB” a fost recuperat miraculos. A fost în lot la returul cu Dunajska Streda, dar antrenorul Nicolae Dică nu a riscat să-l folosească, iar duminică a fost titular în partida cu Chindia Târgoviște, câștigată de gazde, după mari emoții, cu 3-2. Florinel Coman a jucat 87 de minute și s-a dovedit încă o dată că metodele vraciului de la Belgrad, controversate pentru unii, dau rezultate excelente.

„Marijana are un gel special, al cărui ingrediente le ştie doar ea, care conduce curentul mult mai performant decât un gel normal. Teoretic, ar trebui să joace de la început. În situaţia în care vine de pe bancă… Ok, poţi să-l ţii şi să vină de pe bancă. Va fi reparată ruptura în totalitate”, spunea Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

ProSport a aflat cât costă tratamentul: cinci sute de euro pe oră, iar zilnic nu se pot face decât maximum două ore.

Marijana Kovacevic și-a luat licența în anul 1990, în farmacologie, iar apoi s-a specializat în fizioterepie. În anul 2003 și-a deschis un cabinet și a început să se ocupe de recuperarea fotbaliștilor. Steven Gerrard, Frank Lampard, Danko Lazovic, Dejan Stankovic, Zdravko Kuzmanovic, Branislav Ivanovic, Ivica Olic, Nikola Zigic, Darijo Srna, Robin Van Persie, Valeri Bojinov, Ivan De la Pena, Stanislav Manolev, Anatoli Tymoschuk, Vincent Kompany, Pablo Zabaleta, Nigel de Jong, Diego Costa i-au trecut pragul.

Marijana Kovacevic susține că folosește doar produse naturiste și că metodele ei nu sunt interzise în lumea sportului.

Urmăriți Playtech.ro și pe