13 nov. 2021 | 12:19

Câți bani a plătit Cosmin Seleși pe ultima mașină cumpărată: ‘Am mai avut 33’ (exclusiv)

Monden
Câți bani a plătit Cosmin Seleși pe ultima mașină cumpărată: ‘Am mai avut 33’ (exclusiv)
Cosmin Seleși și-a luat un nou automobil. Câți bani a dat pe el?

Cât a scos Cosmin Seșeli din buzunare pentru noul său automobil? Celebrul actor a schimbat până acum nu mai puțin de 33 de mașini. Ce spune despre noua achiziție?

Cosmin Seleși și-a cumpărat o nouă mașină: ce sumă a cheltuit?

Cosmin Seleși este actor de film și vedetă de televiziune. Acesta este cel care a făcut românii mai fericiți în unele seri în proiectele ”Splash! Vedete la apă” și ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Succesul din viața profesională l-a ajutat să își permită să-și achiziționeze lucrurile pe care și le-a dorit, iar el a investit sume frumușele în mașini. Acesta a recunoscut că în ultimii 20 de ani i-au trecut prin mână nu mai puțin de 33 de automobile.

”Seria cuceririlor mele, în materie de automobile, a început în 2002, cu un Ford Focus Break de 1,8 litru, Diesel. Nu am uitat-o până astăzi, așa cum nu am uitat niciuna dintre cele 32 de mașini care au venit după ea. A, și am avut și un Logan nou, alb, pe benzină. Îmi place albul, fiindcă și Tesla e tot albă”, mărturisește vedeta noastră de televiziune.

”Mi-am dorit foarte tare o mașină electrică”

Colegul de platou al Alinei Pușcaș spune că fiecare din cele 33 de mașini pe care le-a avut până azi are un loc special în inima sa, dar și-a făcut totuși un top al favoritelor pe care le-a condus.

În frunte se află noul bolid, o Tesla Model 3 care este proiectată special pentru performanțe electrice. Aceasta are un motor dublu AWD și cu accelerație rapidă pentru care i-a scos din buzunare nu mai puțin de 36.000 de euro.

”Mi-am dorit foarte tare o mașină electrică nu doar pentru a fi în pas cu lumea, ci pentru a vedea în primul rând evoluția. La genul ăsta de mașini vom ajunge foarte curând mai fiecare dintre noi. Și atunci am decis să aleg marca Tesla, fiindcă ei au cea mai bogată experiență până azi.

Dacă voiam un hybrid, alegeam ceva de la Toyota. Sau dacă aveam nevoie de un contabil bun, tatonam piața. Așa m-am ghidat mereu în viață, culegând informații despre cei care fac cea mai bună treabă în domeniul lor. Am așteptat din mai și până în octombrie sosirea mașinii, dar a meritat”, a mai precizat Seleși pentru impact.ro.

În topul prezentatorului se mai află și Land Rover. Cel din urmă a deținut două Land Rover Discovery 3 și un Discovery 4. Acesta susține că este un șofer atent și se laudă cu puține incidente la volan.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Iohannis a RENUNŢAT! Iese la pensie. A depus deja cererea oficială
Capital.ro
Pericolul din vopseaua de ouă. Ce conține și cât de mult ne poate afecta sănătatea
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro