Câți bani a plătit Bianca Drăgușanu pentru ‘ochii de pisică’. Vedeta nu s-a uitat la bani înainte de operația estetică

Câți bani a plătit Bianca Drăgușanu pentru ‘ochii de pisică’. Vedeta nu s-a uitat la bani înainte de operația estetică
Câți bani a scos Bianca Drăgușanu din buzunar pentru ultima operație estetică

Multe vedete recurg la cantopexie pentru a obține o privire mai pătrunzătoare. Această procedură este preferată de starurile de la Hollywood. Bianca Drăgușanu a optat pentru respectiva operație estetică, iar efectul este uluitor. Aceasta nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba de mica ei plăcere.

Bianca Drăgușanu, o nouă operație estetică. Intervenția are un preț piperat

Multe domnișoare visează să aibă o privire seducătoare de felină. Bianca Drăgușanu s-a decis să transforme acest vis în realitate. Vedeta investește enorm în aspectul ei, așa că nu a stat pe gânduri atunci când și-a dorit să meargă la cabinetul medicului său estetician din Cluj.

Cantoplexia este o intervenție chirugicală la nivelul ochiului. Cele două pleoape, cea superioară și cea inferioară, se unesc prin această operație în unghiul extern al ochiului. Multe vedete apelează la respectiva intervenție din mai multe motive. Iată că Bianca Drăgușanu a recurs la această procedură!

„Fac lucrurile ăstea pentru mine, nu pentru altcineva”

Frumoasa vedetă nu ține cont de gurile rele atunci când vrea să își modifice aspectul. Bianca Drăgușanu a mărturisit că o să recurgă la diferite operații estetice până când o să simtă că a atins perfecțiunea. Blondina a explicat că merge la cabinetul medicului estetician pentru propria fericire.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine.

Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru altcineva. Asta e, îmi asum.”, spunea Bianca Drăgușanu.

Cât a costat operația Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este extrem de asumată atunci când vine vorba despre operațiile estetice și nu se ascunde în momentul în care merge la medicul ei estetician, care se află în Cluj Napoca. Aceasta și-a îndeplinit un vis în 2021, în momentul în care și-a făcut „ochi de pisică”.

Diva a obținut o privire seducătoare prin operația de cantopexie. Totuși, ea a plătit o mică avere pentru respectiva procedură. Intervenția nu costă mai puțin de 2.500 de euro. Bianca Drăgușanu nu își dorește să se oprească aici, mai ales pentru că se gândește să își modifice și bustul.

„Cred că o să-mi schimb sânii, deoarece tehnlogia din ziua de astăzi nu se mai compară cu cea din urmă cu zece ani.”, spunea recent celebra blondină pe contul său de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI