Bianca Drăgușanu ajunge din nou la medic. Ce intervenție își face vedeta

Bianca Drăgușanu ajunge din nou la medic. Ce intervenție își face vedeta
Bianca Drăgușanu e pusă pe schimbări: noua intervenție estetică a vedetei

Bianca Drăgușanu ajunge din nou în vizorul specialiștilor. Ce schimbare vrea să-și facă acum celebra vedetă? Fosta prezentatoare de televiziune nu a ezitat să adauge încă o intervenție pe lista sa. Ce nu i-a mai plăcut la ea?

Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție

Bianca Drăgușanu a mărturisit în repetate rânduri că atunci când va considera că este loc de mai bine în dreptul imaginii sale, va apela cu toată inima la medicii esteticieni. Vedeta nu renunță nici în prag de sărbători la schimbări. Fosta prezentatoare de televiziune a hotărât că acum este momentul să-și facă un tratament de cat eyes.

Bianca Drăgușanu atrage atenția de fiecare dată indiferent unde ar merge sau ce ar face. Iată că acum a hotărât să își mai facă o modificare pentru a arăta perfect în ochii săi. Vedeta își dorea de foarte mult timp ‘ochi de pisică’, iar pentru asta a călcat pragul medicului estetician în care are încredere.

Specialiștii i-au spus în ce constă procedura și cum va decurge totul. Blondina a mărturisit că este foarte fericită și abia așteaptă să vadă și rezultatul final. Se zvonește că Bianca Drăgușanu este una din cele mai tunate vedete de la noi, lucru pentru care este blamată de mulți români.

Vedeta caută perfecțiunea

Cu toate astea, fosta soție a lui Victor Slav susține că nu este interesată de cuvitele aruncate în vânt de oameni răutăcioși sau invidioși pe succesul său și va continua să se opereze. Ea vrea să fie cea mai bună variantă a sa și să se simtă bine în pielea ei, așa că va face tot ce îi stă în putere pentru a atinge perfecțiunea.

”Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfect, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Doamne, îți mulțumesc”

Fosta prezentatoare a mărturisit recent că Sofia este cel mai mare dar din viața sa și că este extrem de fericită de micuța care îi face zilele mai frumoase.

”Cel mai frumos sentiment pe care îl trăiesc în ultimul an e atunci când vine dimineața și îmi spune „te iubesc”. E un sentiment incredibil pe care nu m-am gândit vreodată că o să-l simt.

Mă uit la ea și zic „Doamne, îți mulțumesc”. Ea e bateria mea, viața e ca și marea, nu o intersează dacă știi să înoți sau nu. Ea e colacul meu de salvare”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea ‘Theo Show’.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI