Câți bani a pierdut Gigi Becali pentru un simplu moft. L-a dat afară după doar o lună

Câți bani a pierdut Gigi Becali pentru un simplu moft. L-a dat afară după doar o lună
Câți bani a pierdut Gigi Becali pentru un simplu moft. L-a dat afară după doar o lună

Gigi Becali a făcut „afacerea” vieții sale. Patronul FCSB a decis că un jucător abia adus la echipă nu mai are ce căuta în tricoul roș-albastru. Cu această ocazie, Becali a stabilit recordul de a-l fi plătit cu peste 2.000 de euro pe zi. Iar contractul a fost reziliat după doar 111 minute jucate de fotbalist la formația antrenată de Dinu Todoran.

Câți bani a pierdut Gigi Becali pentru un simplu moft

Gigi Becali se joacă de-a fotbalul la FCSB, dar și plătește scump această distracție. Ultima ispravă a latifundiarului s-a derulat cu atacantul ceh Zdenek Ondrasek (32 de ani). Acesta a fost transferat de la Viktoria Plzen contra sumei de 100.000 de euro. A semnat contractul pe 28 iunie, încasând 30.000 de euro la semnătură. Și in salariu de 10.000 de euro lunar. Apoi, a primit 45 de minute în primul meci din noul sezon al Ligii 1, contra celor de la Botoșani.

După întâlnirea de la Botoșani patronul vicecampioanei României s-a arătat nemulțumit de jocul prestat de ceh și a anunțat că zilele lui la FCSB sunt numărate.

Nu mai vreau să îi critic pe oameni. Ondrasek nu e ceea ce noi dorim. Nu vreau să mai critic din prima zi, dar nu poate face față la noi. Vom vedea cu cine jucăm atacant”, a declarat Becali la Pro X.

L-a dat afară după doar o lună

Gigi Becali s-a răzgândit la scurt timp și a declarat că îi mai acordă cehului o șansă.

Tată, m-am gândit mai bine și-i mai dau o șansă lui Ondrasek ăsta. Am vorbit cu cineva si mi-a spus să-l mai văd două – trei meciuri, că e păcat de băiat. Am vorbit și eu la nervi despre el. Nu mi l-a băgat nimeni pe gât, dar de acum o să iau jucători liberi de contract doar dacă îi văd eu cum joacă.

Dacă nu joacă nimic după aceste meciuri atunci vom discuta cu el si vom încerca să ne despărtim frumos. I-am zis si lui Meme. M-am convins eu cum stă și cu jucătorii ăștia liberi. Cu unii nu iți iese deloc…” a spus Gigi Becali pentru ProSport.

„Șansele” au venit sub forma celor 21 de minute jucate contra U. Craiova, în campionat și a altor 45 de minute primite în dezastrul cu Sahtior Karagandi. După 111 minute petrecute în teren, soarta lui Ondrasek a fost definitiv pecetluită. Ondrasek și Vucur au fost nominalizați de Gigi Becali ca fiind jucătorii care vor pleca de la FCSB, dacă, oricum, echipa a ieșit din cupele europene. Astăzi, conform GSP, atacantul ceh și-a reziliat contractul cu vicecampioana.

Gigi Becali a dezvăluit că a trebuit să-i mai plătească cehului încă 50.000 de euro pentru ca acesta să fie de acord cu încetarea înțelegerii. Asta înseamnă că Becali i-a plătit 80.000 de euro lui Ondrasek pentru cele 37 de zile de contract și 111 minute jucate. Adică, 2.162 de euro pe zi. Sau 720 de euro pentru fiecare minut jucat. La care se adaugă și suta de mii de euro plătită pentru aducerea lui. Un moft scump, chiar și pentru Gigi Becali.

La revedere, Ondrasek și Vucur nu mai fac parte din echipă, nu îi mai vedeți. Au contracte, le respectăm. Le propunem, negociem, am înțeles că pe Ondrasek vrea să-l ia Mititelu. Vă dați seama, îi dă doar 10.000 euro pe lună. Ca să plece, trebuie să îi dau 50.000, că nu pleacă ăla altfel. După ce i-am dat 100.000, apoi alți 30.000, îi mai dau încă 50.000”, a spus Becali la Pro X.

 

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI