Câți bani a oferit o femeie în SUA pentru a cumpăra un copil într-un supermarket. Scenele incredibile care au avut loc

Câți bani a oferit o femeie în SUA pentru a cumpăra un copil într-un supermarket. Scenele incredibile care au avut loc
Ce a facut mama copilului

Rebecca Taylor, o femeie din Texas, s-a dus la cumpărături, acolo unde a observat o mamă cu copilul său. Femeia a făcut un comentariu despre părul blond și ochii albaștri ai băiatului și ar fi întrebat-o pe mama acestuia „cu cât ar putea să-l cumpere”, potrivit unei declarații obținute de NBC News.

O femeie a încercat să cumpere un copil

O femeie din Texas a fost arestată după ce ar fi încercat să cumpere un copil cu 500.000 de dolari într-un magazin Walmart. Rebecca Lanette Taylor a fost arestată marți și acuzată de vânzarea sau cumpărarea unui copil, potrivit sursei citate.

Femeia, în vârstă de 49 de ani, ar fi abordat o mamă a doi copii în coada de la casa de marcat a unui magazin Walmart din Crockett, Texas, pe 13 ianuarie.

Mama, al cărei nume nu a fost dezvăluit, îl ținea pe fiul ei în vârstă de un an în căruciorul de cumpărături, iar bebelușul era într-un scaun auto.

Taylor ar fi comentat despre părul blond și ochii albaștri ai unuia dintre copii înainte de a întreba „cu cât ar putea să-l cumpere”, potrivit unei declarații.

Ea a continuat spunându-i femeii că are 250.000 de dolari în mașină și că ar fi dispusă să plătească această sumă pentru el, dar mama „i-a spus că nicio sumă de bani nu ar fi suficientă”.

„Taylor a spus că el era perfect și că își dorea de mult timp să cumpere un copil”, se arată în declarația sub jurământ.

După ce mama i-a spus femeii să stea departe de fiul ei, ea a declarat că a fost întrebată de o altă femeie, care era împreună cu Taylor, cum îl cheamă pe copilul ei, dar a refuzat să îi spună.

Ce pedeapsă riscă femeia

Cu toate acestea, cei doi păreau să îi știe deja numele și au început să îl „strige”.

Cele două femei au părăsit apoi magazinul, iar mama a început să se îndrepte spre mașina ei.

În timp ce se apropia de parcare, acestea au început să strige la ea, iar Taylor a stat în spatele unui SUV negru lângă vehiculul mamei.

Taylor a continuat să îi spună mamei că îi va da 500.000 de dolari pentru copil „pentru că îl voia și avea de gând să îl ia”, se arată în declarația sub jurământ.

În cele din urmă, ea s-a urcat într-o mașină neagră și a plecat. Poliția a declarat că imaginile de pe camerele de supraveghere ale magazinului se potrivesc cu cele relatate de mamă.

Joi, Taylor a fost eliberată din închisoarea Houston County Jail pe cauțiune, dar ar putea fi condamnată la 10 ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată.