Câți bani a făcut Lidia Buble în doar o singură lună. E un adevărat record

Câți bani a făcut Lidia Buble în doar o singură lună. E un adevărat record
Câți bani a făcut Lidia Buble în doar o singură lună. E un adevărat record

Lidia Buble nu a avut noroc în dragoste, dar are noroc în afaceri. Firma pe care o deține îndrăgita artistă, Lidia Buble Art SRL, a înregistrat un profit record în anul 2019.

Câți bani a făcut Lidia Buble într-o singură lună. A fost un adevărat record

Lidia Buble s-a despărțit de curând de Răzvan Simion, fiecare alegând să meargă pe drumuri separate. Deci, se poate spune că artista nu are noroc în dragoste. Nu la fel se poate spune și când vine vorba despre bani. Firma cântăreței, Lidia Buble Art SRL, a înregistrat un profit record anul trecut.

Astfel, Lidia Buble și-a deschis firma în anul 2017. Lidia Buble își desfășoară prin această firmă activitatea muzicală. În anul înființării, în doar o lună de activitate, Lidia Buble a înregistrat un profit de 24000 de euro. Anul 2018 se pare că nu a fost spectaculos pentru Lidia Buble.

Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion
Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion

Al doilea an de la înființarea firmei a fost unul prost

Firma ei a înregistrat un profit de 62000 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 13800 de euro, în toate cele 12 luni ale anului. În schimb, anul 2019 a adus un record pentru firma Lidiei Buble. Artista a înregistrat un profit net de 198.824 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 40.000 de euro.

Lidia Buble, probabil, va înregistra un profit mic în 2020, din cauza epidemiei de coronavirus, care a dus la anularea multor concerte. Lidia Buble a muncit de mică, întrucât provine dintr-o familie numeroasă.

Ce a muncit Lidia Buble înainte de a deveni celebră

Astfel, celebra cântăreață de acum a muncit ca femeie de serviciu într-o tipografie și a spălat vase și a făcut curat într-o cafenea din centrul orașului Deva, locul de naștere al cântăreței. „Am spălat vase și făceam curat la cafeneaua de pe mall Deva și am lucrat la solar, acolo”, spunea Lidia Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI