Câți bani a făcut Andreea Bălan la nuntă. Invitații au fost impresionați de luxul de la petrecere

Câți bani a făcut Andreea Bălan la nuntă. Invitații au fost impresionați de luxul de la petrecere
Câți bani a făcut Andreea Bălan la nuntă?

Andreea Bălan și-a făcut ieri nunta în Paradis, așa cum a tot numit evenimentul peste tot în mediul online. Ieri, 15 septembrie, a fost ziua cea mare în care Andreea Bălan și George Burcea și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.  Luxul nu a lipsit de la petrecere, motiv pentru care și invitații au sărit care mai de care cu plicuri cât mai groase drept mulțumire și ca un semn pentru noul început al proaspeților miri.

Se strigă darul! Câți bani a făcut Andreea Bălan la nuntă?

Andreea Bălan și George Burcea au avut unul dintre cele mai impotante evenimente din viața lor de cuplu. Cei doi s-au căsătorit religios și au și creștinat-o pe micuța Clara. Cum obrazul fin cu cheltuială se ține, familia și prietenii vedetelor au avut parte numai de lucruri fine pe toată durata serii.

Nunta Andreei Bălan cu George Burea
Nunta Andreei Bălan cu George Burea

Nunta solistei a fost fără dar și poate evenimentul anului, plin de lux și fală, unde a fost invitată toate crema showbiz-ului autohton. Mărturiile celor care au onorat cu drag invitația la nuntă și botez au fost dovada că Andreea și George au ales bine. Respectul pentru cei veniți la ziua cea mare a lor s-a văzut atât în dreptul meniului, cât și în dreptul localului.  Luând în considerare localul, meniul și surprizele de pe parcursul zilei, se zvonește că toți au venit pregătiți cu sume frumușele, semn că la final darul a avut o valoare considerabilă.

Luxul de la nunta ANdreei Bălan! Solista și-a răsfățat la maximun invitații
Luxul de la nunta ANdreei Bălan! Solista și-a răsfățat la maximun invitații

Lux în Paradis!

Preparatele fine și extravagante au fost: Terină de foie gras cu mușchi de vită, mușchi de porc, legume, napaj din zmeură și chutney de ceapă roșie, inimioare din Mozarella, Ricotta, Parmezan, Pesto și roșii Cherry concasate cu mentă salată de vinete pe pat de pâine de casă din făină de porumb; Guacamole cu crem de leche și scalie crocantă din Prosciutto; Homemade pancake cu spumă de brânză, ou de prepeliță și icre roșii. Potrivit Click.ro, Andreea Bălan și George Burcea ar fi strâns la nuntă peste 50.000 de euro, iar suma ar fi completată cu valoarea unor cadouri prețioase pe care mirii le-au primit de la invitați.

Tortilia în crustă de susan roșu cu piept de pui și trufe de pădure; Roast beef și mousse de hrean servite pe cruton crocant; Tartar de somon cu brânză Ricotta, Mascarpone și jeleu de mango servit pe biscuit de casă dulce sărat. De asemenea, luxul s-a văzut și la final, unde cei 200 de invitați au plecat fiecare acasă cu o mărturie deosebită, o brățară de aur care simbolizează o aripă de înger.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI