Andreea Bălan, în Paradis. Artista se căsătorește religios cu George Burcea. Cum arată în rochie de mireasă

Andreea Bălan, în Paradis. Artista se căsătorește religios cu George Burcea

”Ce paradis ai văzut tu fără nori/Iubirea noastră-i potrivită/Iubirea noastră a fost scrisă”, sunt versuri din piesa ”Paradis” a Andreei Bălan, parcă scrisă pentru duminică, 15 septembrie, pentru dublul eveniment. Artista se căsătorește religios cu George Burcea și își creștinează și mezina.

”Nuntă și botez în Paradis”. Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc religios

Andreea Bălan și actorul George Burcea se căsătoresc religios astăzi, 15 septembrie. Mirii vor trece prin emoții duble, dat fiind că înainte de a se cununa în fața lui Dumnezeu își vor creștina mezina, pe Clara Maria. Tematica evenimentului este ”Nuntă și botez în Paradis”, iar petrecerea va avea loc în București, la un restaurant luxos.

Andreea Bălan, în Paradis. Artista se căsătorește religios cu George Burcea. Cum arată în rochie de mireasă
Andreea Bălan și George Burcea

Cuplul va avea aproximativ 250 de nuntași, iar nașii celor doi vor fi actorii Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Recent, cântăreața a publicat, pe pagina sa de Facebook, primele imagini cu ea, la brațul soțului ei, în rochie de mireasă, dar și imagini de la ședința foto dinaintea petrecerii, cu domnișoarele de onoare.

Mesajul artistei pentru soțul ei, înainte de nuntă

„Suntem de patru ani împreună şi am creat o familie minunată. George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât şi în cele mai puţin bune. Avem doi copii sănătoşi şi minunaţi, iar nunta noastră este o încununare a celor întâmplate. Îţi mulţumesc pentru tot sprijinul şi iubirea oferită, George Burcea. Te iubesc”, a scris interpreta.

Cum arată în rochie de mireasă?

De asemenea, de menționat este că Andreea nu va impresiona doar cu o rochie de mireasă, ci cu trei, toate creațiile unui designer român.

Andreea Bălan, în Paradis. Artista se căsătorește religios cu George Burcea. Cum arată în rochie de mireasă
Cântăreața, alături de domnișoarele de onoare

„Rochia de mireasă este cea mai importantă rochie din viaţa unei femei, trezeşte cele mai intense emoţii şi, deşi purtată doar o dată, face cât toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasă spune povestea noastra în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă.

Este brodată manual cu multă iubire şi când o port mă duce în lumea basmului şi mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc şi parcă timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinţ şi o prinţesă”, a mai scris cântăreața pe un site de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI