De ce a plâns Elena Udrea la botezul fiicei sale. A recunoscut că i-a fost greu să își stăpânească lacrimile

De ce a plâns Elena Udrea la botezul fiicei sale

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au avut parte de o zi importantă, căci și-au botezat fetița, pe micuța Eva Maria. Evenimentul s-a lăsat nu numai cu bucurie, ci și cu lacrimi. De ce a plâns fostul ministru al Turismului?

De ce a plâns Elena Udrea la botezul fiicei sale

Elena Udrea și partenerul ei, Adrian Alexandrov , și-au botezat vineri, 20 septembrie, fetița, pe Eva Maria. Cei doi, vizibil emoționați, și-au făcut apariția, în jurul orei 14, la Mănăstirea Casin din București. Evenimentul inedit a fost plin de culoare și încărcătură emoțională cu atât mai mult cu când s-a petrecut chiar în ziua în care micuța a împlinit azi 1 an de viață, așa că lacrimile în colțul ochiului și-au făcut și ele apariția. Așadar, după ce Eva Maria a fost creștinată, părinții au decis să îi rupă și turta.

De ce a plâns Elena Udrea la botezul fiicei sale. A recunoscut că i-a fost greu să își stăpânească lacrimile
dwrfhjrwdf

Elena Udrea a avut ”pielea de găină”, după cum a explicat chiar ea, dat fiind într-un final evenimentul s-a concretizat, în contextul în care nu de mult a reușit să ajungă în România din Costa Rica, recunoscând că i-a fost foate greu în tot acest timp.

”Mă uit la ea și mi se face pielea de găină”

„Anul trecut ea s-a născut la ora 14.00, ora României, iar acum la ora 14.00 o să fim împreună. E un moment pe care doar cine are copii poate să îl înțeleagă. Mă uit la ea și mi se face pielea de găină. Iubirea de mamă nu e de pe pământ, e o iubire dată de la Dumnezeu. Mă uit la ea și văd că există și cât de minunată este, așa minunată cum e orice copil”, a declarat Elena Udrea, înainte ca pruncul ei să devină creștin.

Cât despre vestimentațiile lor, Elena Udrea a decis să se asorteze cu fiica ei. De altfel, ținutele nu au fost o piatră grea” pentru Udrea, afirmând că a dorit să se pregătească mai mult spiritual pentru ceremonia de creștinare, așa că a lăsat totul în grija Danei Budeanu, creatorul celor două ținute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI