Cine sunt nașii fetiței Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov. Mulți credeau că Traian Băsescu o va creștina pe Eva Maria

Cine sunt nașii fetiței Elenei Udrea?

Cu toate că se credea că Traian Băsescu va fi părintele spirirtual al micuței Eva Maria, Udrea a infirmat imediat orice zvon și a susținut că nu el va fi nașul. Cine o va creștina pe fiica Elenei Udrea și a lui  Adrian Alexandrov?  Nu sunt persoane publice!

Nașii fetiței Elenei Udrea

Eva Maria este azi creștinată! De asemenea, este un dublu eveniment pentru familia sa, pentru că tot zi împlinește un an. Elena Udrea a ales să țină evenimentul într-un loc intim și să invite doar oamenii apropiați lor. După o perioadă grea în care Elena și Alexandrov au stat ca pe așchii, soarele a venit pe strada lor. Azi sunt împreună, în România, și se bucură de frumosul eveniment care s-a lăsat puțin cam mult așteptat. Cei care îi vor fi alături micuței nu sunt persoane publice.

„M-am pregătit mai mult spiritual. Am stat ieri toată ziua cu ea. Am filmat-o. Am vrut să am amintiri cu fetița înainte să împlinească un an. Iubirea de mamă vine din altă parte, e o iubire dată de Dumnezeu. Încerc să-mi aduc aminte ce făceam anul trecut pe vremea asta. Ea s-a născut la ora 2, ora României, şi vreau să fim împreună la acea oră. Sunt categoric fericită. Zice mama de câteva luni, merge de două luni. Naşii sunt prieteni vechi, nu sunt persoane cunoscute”
Elena Udrea

Cine sunt nașii fetiței Elenei Udrea?
Cine sunt nașii fetiței Elenei Udrea?

„Am vrut ca evenimentul să rămână discret”

„Am vrut ca evenimentul acesta, botezul, sa ramana un eveniment discret. Da, se intampla la Casin, la ora 15:00. Eu am facut un eveniment la biserica si ulterior restrans, pentru ca cel mai important este ca se intampla aceasta unire cu Dumnezeu a copilului meu si vreau sa fim noi acolo, cu nasii, asta este tot ce conteaza. Dar orice doreste sa vina este binevenit”
Elena Udrea (Sursa: realitatea.net)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI