Câți bani a câștigat soțul Denisei Tănase în doar 3 luni. Afacerile i-au adus o avere demnă de Gigi Becali

Câți bani a câștigat soțul Denisei Tănase în doar 3 luni. Afacerile i-au adus o avere demnă de Gigi Becali
Mircea Branzei si Denisa Tanase au afaceri in Dubai

S-a aflat câți bani a câștigat soțul Denisei Tănase în doar 3 luni. Afacerile i-au adus o avere demnă de Gigi Becali. Mircea Brânzei se laudă cu un câștig de 60 de milioane de euro în doar 90 de zile. Bărbatul a făcut acești bani în Dubai.

Soțul Denisei Tănase, profit de 60 de milioane de euro în doar 3 luni. Ce afacere a dezvoltat

Mircea Brânzei și Denisa Tănase au intrat în categoria milionarilor în euro. Au reușit să facă asta, ca și Gigi Becali, tot din afacerile cu imobiliare. Cei doi au ajuns în Dubai datorită afacerilor cu parfumuri și cosmetice pornite de jumătatea fostei trupe Bambi, în urmă cu câteva luni.

Astfel, acum cei doi se laudă cu cifre de afaceri de milioane de euro, înregistrând, în timp foarte scurt, reușită după reușită. Mircea Brânzei a spus că în ceea ce privește imobiliarele, afacere pe care o administează acum, s-a lansat dintr-o glumă.

Luxul și opulența din Dubai pot fi atinse ușor

În  călătoriile pe care le făcea des în Dubai, acolo unde locuiesc acum, pentru afacerea soției, Mircea Brânzei s-a hotărât să facă o aroganță și așa a constatat că luxul și opulența din Dubai pot fi atinse cu ușurință, dacă se depune muncă, pasiune și dorință.

„Sincer, a început dintr-o glumă. Venind cu Denisa de mai multe ori pe an aici, cu parfumurile, eram fix înainte de pandemie, la sfârşitul lui decembrie-începutul lui ianuarie şi aveam avion. Cu o seară înainte, am zis să testăm şi noi bogăţia, să părem interesaţi de proprietăţile din Dubai, să mergem la o vizionare. Ne gândeam că nu ne puteam apropia de Dubai, unde totul e lux şi opulenţă, dar pentru români chiar e accesibil”, a spus Mircea Brânzei în podcast-ul lui Mihai Morar.

Mircea Brânzei a studiat bine terenul

După ce a studiat foarte bine terenul, soțul cântăreței s-a decis să ia atitudine și să își încerce norocul. Așa a și făcut. Cu o mică echipă alături și cu soția în dreapta, Mircea Brânzei a reușit, după doar trei luni de activitate, să câștige câteva zeci de milioane de euro.

Omul de afaceri spune că și-a ales bine echipa alături de care lucrează și pe care îi renumerează potrivit profitului, iar asta se vede în sistemul pe care l-a pus pe picioare și prin care a reușit să vândă nu mai puțin de 150 de apartamente în Dubai.

Ce este important într-o afacere

„Ai nevoie de două elemente foarte importante pentru a scala un business. Ai nevoie de un sistem și ai nevoie de oameni. Eu le-am spus tuturor oamenilor mei la angajare: Fă-mă să nu mă pot lipsi de tine și câștigi cât vrei. Aproape 150 de apartamente vândute de agenția mea din decembrie până acum… peste 60 de milioane de euro. Agenția mea înseamnă eu și Denisa”, a mai spus Mircea Brânzei.

Urmăriți Playtech.ro și pe