Ce apartament vrea să-și cumpere Andreea Bălan în Dubai. Totul este de lux FOTO

Ce apartament vrea să-și cumpere Andreea Bălan în Dubai. Totul este de lux FOTO
Andreea Bălan vrea să își achiziționeze un apartament în Dubai

Andreea Bălan a pus ochii pe un apartament din Dubai. Vedeta deja și-a vizualizat viața acolo alături de cele două fetițe și de mama acesteia. Cum arată locuința departe de România la care visează juratul de la emisiunea ‘Te cunosc de undeva’?

Andreea Bălan vrea să cumpere un apartament în Dubai: cum arată imobilul?

Andreea Bălan se pare că vrea să își schimbe viața total și nu mai ține cont de nimeni și de nimic în afară de familia sa. După două eșecuri uriașe în dragoste și un divorț la activ, solista a hotărât să își întoarcă privirea doar spre fetițele, mama și cei mai apropiați prieteni.

Solista celebră le-a mărturisit internauților în cadrul unui vlog de pe canalul său de YouTube că se gândește la o investiție considerabilă. Mai exact, cântăreața vrea să își cumpere o locuință în Dubai, departe de toate scenariile de acasă.

Amintim că aceasta încă se află într-un scandal uriaș alături de tatăl micuțelor sale și nu contenește cu acuzații dure către acesta chiar și în spațiul public. Juratul de la emisiunea ‘Te cunosc de undeva’ a fost la câteva vizionări despre care are numai cuvinte de laudă.

Vedeta s-a relaxat acolo pentru o scurtă perioadă, dar în același timp și-a luat câteva clipe pentru a-și face unele planuri de viitor. În timpul acesta, fetițele ei au rămas în România, alături de bunică, dar blondina a fost totuși însoțită de o prietenă.

„Da, m-aș muta aici. Mi-ar plăcea să stau”

„Când îmi aduc aminte că sunt fără copii mă ia un dor nebun. Ella și Clara sunt acasă cu buni. Eu am parte de câteva zile în Dubai. Cine știe… poate fac o investiție, pentru că ne-a plăcut foarte mult în Dubai.

Când zic că ne-a plăcut mă refer la Ella, Clara, buni. Și de ce să nu avem aici un apartament?! Să venim aici iarna, două-trei luni, jumătate de an”, a spus artista.

De asemenea, artista a mai mărturisit că în cea mai mare parte din zi era ocupată cu câteva afaceri, distrându-se în puținul timp care rămânea. Mai mult decât atât, după ce a vizionat câteva imobile a reușit să fie convinsă chiar de surorile Bambi că o astfel de investiție merită.

„După distracție am venit să vizionăm niște apartamente. Da, m-aș muta aici. Mi-ar plăcea să stau cam trei luni pe an. Aș sta aici cu fetițele mele, cu mama, și ne-am distra la căldură. Apoi mergem în țară, mai cântăm. Surorile Bambi au deja apartamente aici. Acum m-au convins ele”, a spus vedeta.