Câți bani a câștigat fiul lui Carmen Tănase la expoziția de pictură. Suma este destul de mare EXCLUSIV

Câți bani a câștigat fiul lui Carmen Tănase la expoziția de pictură. Suma este destul de mare EXCLUSIV
Actrița Carmen Tănase spune că nu își ia concediu

Actrița abia mai poate vorbi după spectacolul avut ieri, la Târgoviște. Chiar și așa, aceasta a filmat astăzi pentru noul serial în care va juca. Tot azi, în cursul serii, va urca din nou pe scenă. Carmen Tănase a mărturisit pentru impact.ro că nu-și permite nicio pauză vocală, date fiind angajamentele pe care le are. În același interviu aflăm și câți bani a câștigat fiul lui Carmen Tănase la expoziția de pictură. Vedeta spune că suma este destul de mare.

Actrița Carmen Tănase nu își ia concediu

În timp ce multe dintre colegele sale se pregătesc de o meritată vacanță, Carmen Tănase nu-și poate permite să-și ia măcar câteva zile de concediu. Actrița are spectacole și în luna august. În cursul zilei de ieri, a jucat în „Gaițele”, la Târgoviște, de unde s-a întors foarte răgușită.

Aceasta a mărturisit în exclusivitate pentru Impact.ro că nu dă semne de răceală și totul este probabil, din cauza faptului, că a vorbit prea tare. Chiar și așa, aceasta a filmat astăzi pentru noul serial în care va juca, iar în cursul serii va urca din nou pe scenă, motiv pentru care nu-și permite nicio pauză vocală, date fiind angajamentele pe care le are.

„Abia mai pot vorbi. Am avut spectacol aseară, Gaițele, la Târgoviște, și probabil am vorbit mai tare, că de răcit nu am răcit.

Nu am timp însă de refacere, am acum și filmare și spectacol”, a declarat Carmen Tănase pentru impact.ro.

Fără concediu în ultimii ani

Actrița ne-a mai spus că nu-și permite să plece în vreun concediu, întrucât are spectacole chiar și-n luna august, pe lângă faptul că fimează pentru un nou serial tv, unde va juca alături de George Mihăiță și George Ivașcu.

„Am fost plecată și la Paris și la Bruxelles, ne iubește lumea, românii de acolo sunt foarte lipicioși, le e dor de casă. Dar fiecare își face viața unde crede.

Deocamdată nu se mai poate merge nicăieri. În concediu nu am timp să merg, de doi ani nu am mai fost plecată. Am spectacole și-n iulie, și-n august, am și la mare, dar la Constanța”, ne-a mai spus aceasta.

Câți bani a câștigat fiul lui Carmen Tănase la expoziția de pictură?

În ceea ce-l privește pe fiul său, Tudor Parhon, actrița este tare mândră de realizările acestuia. Ea ne-a dezvăluit că fiul său nu a făcut niciun curs de pictură, dar este foarte talentat și că din acest punct de vedere nu seamănă nici cu ea, nici cu tatăl său:

„Expoziția sa de pictură a mers peste așteptări, s-a vândut mult. Prețurile tablourilor au variat între 250 de euro și 1.000 de euro.

A fost prima expoziție, a vândut vreo 12 talouri. Intenționează să continue cu pictura, a lăsat puțin deoparte regia.

La el e doar talentul, nu a făcut cursuri. Nici eu, nici taică-su, nu ne pricepeam. Nu știu să desenez.”, mai spune Carmen Tănase.

Motivul pentru care s-a mutat din capitală

Deși s-a rupt de agitația din capitală, Carmen Tănase nu regretă nicio clipă pasul făcut. Din contră. „Am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat și ne-am mutat la…țară. Am o curte mare, așa cum mi-am dorit”, ne-a mai spus aceasta.

Actrița își împarte curtea, în acest moment, cu 3 câini și 10 pisici, fiind o mare iubitoare de animale. „Pisicile se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine. Au mai plecat din ele, dar au venit altele”, mai spune Carmen Tănase, care a interpretat-o pe Flăcărica în serialul „Inimă de țigan”.