Adela Popescu, glumă la adresa lui Radu Vâlcan. Ce a spus despre soțul ei, în direct

Adela Popescu, glumă la adresa lui Radu Vâlcan. Ce a spus despre soțul ei, în direct
Adela Popescu și Radu Vâlcan, un cuplu de vis

Glumele se țin lanț la Vorbește lumea! Adela Popescu nu se ferește atunci când vine vorba despre replicile amuzante spuse la adresa soțului său, Radu Vâlcan. Cei doi formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc.

Adela Popescu a stârnit amuzamentul fanilor. Ce glumă a făcut

Multe s-au spus despre bradul împodobit de către Adela Popescu. Vedeta s-a decis să își bucure micuții și în acest an, așa că nu a stat pe gânduri și a cumpărat un asemenea obiect care reprezintă Crăciunul. Între timp, Radu Vâlcan nu se află în România, ocupându-se de viitorul sezon din Insula Iubirii.

Bogdan Ciudoiu și Shurubel nu s-au ferit să facă diverse glume pe seama bradului împodobit de către Adela Popescu. Totuși, vedeta de televiziune a primit un sfat inedit de la Theo Rose. Cântăreața i-a sugerat să folosească trandafiri în loc de globuri, însă aceasta a oferit o replică extrem de amuzantă.

Ba chiar, totul are legătură cu numele de familie pe care îl are soțul ei.

„Tu pui trandafiri în brad, că ești Theo Rose. Eu trebuie să pun vulcani care erup în brad.”, a zis Adela Popescu la Vorbește lumea.

Adela Popescu, mesaj pentru Radu Vâlcan

Adela Popescu petrece această perioadă plină de evenimente fără partenerul său, Radu Vâlcan. Totuși, vedeta este o mămică desăvârșită, așa că are grijă ca micuții ei să se bucure de tot felul de activități și în lipsa tatălui.

Aceasta i-a spus soțului său că băieții pe care îi au împreună sunt un ajutor de nădejde atunci când vine vorba despre împodobitul bradului.

„Scumpe, tu stai liniștit acolo și cumpără perlele care trebuie, că mie are cine să îmi pună steaua în vârf.”, a spus vedeta, pe Instagram.