Câte pachete de țigări fuma Florin Busuioc în fiecare zi, înainte să facă infarct. Dezvăluirile șocante în fața lui Măruță

Câte pachete de țigări fuma Florin Busuioc în fiecare zi, înainte să facă infarct. Dezvăluirile șocante în fața lui Măruță
Câte pachete de țigări fuma Florin Busuioc în fiecare zi, înainte să facă infarct.

Florin Busuioc a venit azi în platoul emisiunii La Măruță, unde a dezvăluit cum va fi vremea de 1 Mai, dar a făcut și dezvăluiri despre viciul cu care s-a confruntat și care i-a cauzat grave probleme de sănătate, și anume, fumatul. Busu a renunțat definitiv la țigări în urmă cu patru ani, de când a suferit un infarct.

Câte pachete de țigări fuma Florin Busuioc în fiecare zi, înainte să facă infarct

Florin Busuioc a vorbit despre viciul pe care l-a avut mulți ani și la care a renunțat după problemele de sănătate care i-au pus viața în pericol. Întrebat dacă „ a fost șprițar” sau „băutor”, Florin Busuioc a mărturisit că nu i-a plăcut niciodată să consume alcool, însă viciul pe care l-a avut mulți ani a fost fumatul.

„Nu am fost niciodată șprițar sau băutor. Tata a fost. Tata a băut atât de mult, încât eu mi-am dat seama că nu trebuie să fac asta. Nu era violent, dar nu mi-a plăcut să îl văd așa… abțiguit.

Am fost dependent de țigări, țigările m-au dus la infarct, și oboseala, dar cred că ele au fost motivul principal. Îi sfătuiesc pe toți să se lase sau să nu se apuce de fumat. Trei pachete pe zi de țigări fumam, din cele mai tari de pe piață. Eram numai cu țigara în gură. Am făcut infarct, după care nu am mai fumat. De patru ani nu mai fumez, de când am făcut infarctul”, a povestit Busu în emisiunea La Măruță.

Florin Busuioc, despre vremea de 1 Mai pe litoral

Tot în ediția de azi a emisiunii La Măruță, celebrul prezentator de la meteo a dezvăluit și cum va fi vremea de 1 Mai pe litoral. Amintim că pe data de 1 Mai se deschide sezonul estival, astfel că mulți turiști sunt aștepțați la mare în acest weekend.

„Se încălzește vremea, cu ploile stăm bine, plouă prin nord și prin vest, pe la deal și pe la munte, care nu vor fi continue. La București lucrurile arată bine, cerul e variabil, avem undeva pe la 20, 21 de grade C. E cam răcoare de intrat în mare, dar poate să meargă lumea la mare, e foarte bine la mare, vremea e bună, nu plouă”, a dezvăluit Florin Busuioc.

Pe 1 Mai este celebrată Ziua Internațională a Muncii, iar românii au păstrat o tradiție mai veche: aleg să sărbătorească ziua fie la mare, fie la iarbă verde, la grătar.