Câte ore își vede George Burcea fetițele, de fapt. S-a aflat tot adevărul EXCLUSIV

Câte ore își vede George Burcea fetițele, de fapt. S-a aflat tot adevărul EXCLUSIV
Cate ore isi vede George Burcea fiicele, de fapt

Chiar de ziua sa de naștere, fostul soț al Andreei Bălan, care împlinește astăzi 34 de ani, le-a mărturisit celor mai apropiați membri ai familiei sale ce dorință are. Acesta își dorește foarte mult să-și poate petrece cât mai curând un weekend întreg împreună cu fetele sale, fără ca acestea să fie redate mamei după doar 12-14 ore, așa cum se întâmplă în prezent.

George Burcea susține că își vede fetele 12-14 ore

Actorul a format și formează încă, în ochii statului român, o familie alături de Andreea Bălan, 37 de ani, fosta jumătate blondă a trupei „Andre”. George Burcea pare decis să-și concentreze în acest an toate eforturile pentru ca procesul de divorț dintre el și soția sa să se încheie cât mai curând.

Dar și ca instanța să-i aprobe oficial o perioadă clară de petrecere a unei perioade de timp, săptămânal, alături de cele două fete ale sale, Ella Maya și Clara Maria.

„George al nostru nu regretă nici un moment ceea ce s-a petrecut între el și Andreea. Dimpotrivă, aș spune! Cred că uneori se mai hrănește cu momentele frumoase consumate între ei, chiar dacă între timp și-au aruncat multe vorbe grele!

Uneori nu-și explică nici el întorsătura pe care au luat-o lucrurile între ei doi și, deși s-au aruncat multe acuzații între ei, ridicându-se un zid din ce în ce mai înalt parcă.

George o tratează pe Andreea drept mama copiilor săi, de dragul cărora ar fi chiar dispus să ajungă la un divorț amiabil, dacă și cealaltă parte ar fi de acord”, au declarat pentru Playtech.ro surse din anturajul familiei actorului.

Andreea Bălan și George Burcea au fost împreună timp de 5 ani, înainte de a-și uni destinele în fața statului și a lui Dumnezeu, în august 2019. Din martie 2020, cei doi însă se află în divorț și nimic nu pare a opri potopul de acuze dintre cei doi, unele dintre ele de o duritate foarte mare.

Acuzații grave la adresa actorului

Începutul noului an a agitat destul de tare apele în cadrul unui cuplu foarte apreciat în showbizul românesc, cel format cândva de Andreea Bălan și George Burcea, aflat de aproape doi ani în plin proces de divorț. Între cei doi soți a intervenit o stare de tensiune la care fanii au putut lua cu ușurință parte, după ce au apărut imagini în care fosta jumătate blondă a trupei Andrere îi reproșează actorului că este „un drogat, dar și un mare bețiv”.

Conștient de șansele mici pe care le are în instanță

Fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, își dorește foarte mult să se încheie cât mai repede toată situația neplăcută cu divorțul și să nu mai existe discuții din cauza custodiei celor două fetițe. Ella Maya va împlini în toamnă 6 ani și Clara Maria aproape 3 anișori. El este conștient că are foarte puține șanse ca instanța să-i dea copiii sub îngrijire, dar își dorește foarte mult să poată petrece săptămânal un timp cu fetele sale.

Prezintă, lunar, la tribunal, analizele medicale

Pe de altă parte, aceleași surse din anturajul familiei lui George Burcea au ținut să facă publică informația potrivit căreia acuzele legate de consumul de droguri sunt de domeniul trecutului:

„A existat acel episod nefericit din viața sa pe care George îl regretă acum. Puțină lume cunoaște azi un amănunt important și anume că el prezintă la tribunal, în fiecare lună, analize medicale care atestă că este curat din acest punct de vedere. Altfel spus, nu mai e cazul să se existe dubii din acest punct de vedere.

Face asta de aproape 2 ani, de când a început procesul, iar avocatul soției sale, dacă nu cumva chiar și Andreea însăși, cunosc acest lucru”, ne-a mai mărturisit, în exclusivitate, un apropiat al familiei.

George Burcea, adaugă sursa citată, e foarte sincer atunci când pare a fi decis, lucru comunicat celor din anturajul său. Acesta ar face multe concesii de dragul fetelor, motiv pentru care a luat decizia de a evita să o mai atace public pe mama copiilor săi, fiindcă e conștient că asta le face rău în primul rând micuțelor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI