Câte operații estetice are Delia, de fapt. Schimbările majore ale cântăreței

Delia este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de la noi. Artista a declarat de-a lungul timpului că este adepta naturaleții. La cei 39 de ani, artista nu se ferește să apară nemachiată și se mândrește cu un corp tonifiat și un ten aproape perfect.

Câte operații estetice are Delia

Vedeta a fost întrebată de multe ori dacă are sau nu operații estetice. De cele mai multe ori, Delia a dat răspunsuri evazive, ferindu-se să declare dacă are sau nu intervenții. Cu toate acestea, transformările suferite de vedetă se pot vedea, comparând fotografii cu ea la începutul carierei și unele actuale.

 „Par operată? Se vede când nu mai eşti tu. Eu cred că eşti mult mai frumos azi, dacă te diferenţiezi de restul care îşi fac lucruri, prin faptul că tu nu îţi faci nimic” a declarat Delia. 

Din fotografii se poate vedea clar că Delia a suferit câteva intervenții. Cu toate acestea, vedeta a avut grijă să nu exagereze și și-a păstrat look-ul natural.

Artista și-a injectat acid hialuronic în buze și și-a aranjat dantura, astfel că Delia de la 39 de ani mai seamănă doar puțin cu puștoaica de la începutul carierei, care avea strungăreață.

Vedeta a renunțat la sprâncele pensate excesiv, iar asta i-a transformat complet fizionomia. Mulți au spus că Delia și-ar fi operat nasul, însă artista a spus în mai multe rânduri că totul se datorează machiajului.

„Nasul meu…nu a suferit nici o intervenție! #never #lasați-mi nasul în pace ? Nu e nici mai mic, nici mai mare… e doar o evoluție firească a machiajului. Un anumit tip de make-up îți poate face nasul mai subțirel și mai în vânt… prin aplicarea corectă a umbrelor”, spunea Delia.

Secretul Deliei pentru o siluetă perfectă

Delia nu se ferește să își arate corpul prin diverse ținute îndrăznețe sau când merge în vacanțe exotice. Toată lumea a văzut că vedeta este extrem de tonifiată și arată foarte bine.

Toate acestea sunt rezultatul unui stil de viață sănătos. Artista încearcă să mănânce cât mai sănătos, deși este recunoscută ca fiind o gurmandă. Ea consumă fructe și legume proaspete, chiar dacă uneori mai cade ispită eugeniilor sau pufuleților. În plus, Delia face mult sport.

Ea aleargă mereu în parc, înoată și face exerciții acasă. În plus, vedeta este energică din fire, așa că tot timpul dansează sau se mișcă, fiindu-i destul de ușor să ardă caloriile din dulciuri sau micile răsfățuri culinare.

Ea a spus mereu că mănâncă tot ce își dorește, atunci când îi este poftă sau foame. Cu toate acestea, artista are grijă la cantități și nu exagerează, ci se oprește atunci când senzația de foame a dispărut.

„O dată la două zile încerc să fac sport. Ieri am fost la alergat și am dat o tură de Herăstrău. Alerg cam 30 de minute. Mi-a spus cineva că asta înseamnă cam 5 kilometri. Știi că nu mai răcești dacă alergi pe afară? Sistemul imunitar se îmbunătățește”, a povestit Delia, la un moment dat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI