Câte operații estetice are, de fapt, Delia. Răspunsul artistei a surprins pe toată lumea

Câte operații estetice are, de fapt,  Delia. Răspunsul artistei a surprins pe toată lumea
Câte operații estetice are Delia. Răspunsul ei a uimit pe toată lumea

Delia nu doar că se află în topul celor mai bune voci de la noi, dar este înzestrată și cu o frumusețea care o aduce în prim-plan în categoria femeilor superbe din țară. Odată cu timpul, fanii vedetei s-a întrebat cum reușește să arate atât de bine. Ce părere are aceasta despre operațiile estetice? A apelat vreodată la ele?

Câte operații estetice are Delia?

Delia arată din ce în ce mai bine, deși timpul continuă să treacă, aceasta pare că renaște în ceea ce privește stilul și frumusețea. Blondina este des întrebată de fanele sale dacă a apelat vreodată la măestria medicilor esteticieni sau pur și simplu mama natură a fost atât de darnică. Pentru a anula toate speculațiile, Delia a vorbit deschis despre operațiile estetice.

Aflată la premiera filmului lui Codin Maticiuc, cântăreața a mărturisit dacă și-ar face sau nu vreodată schimbări fizice. Aceasta este de părere că oamenii sunt mult mai frumoși așa cum sunt, fără alte modificări, tocmai datorită unicității lor. „Par operată? Se vede când nu mai eşti tu. Eu cred că eşti mult mai frumos azi, dacă te diferenţiezi de restul care îşi fac lucruri, prin faptul că tu nu îţi faci nimic„, a declarat Delia, pentru Antena Stars.

Are sa nu operații estetice? Delia a răspus sincer
Are sa nu operații estetice? Delia a răspus sincer

Ce planuri are artista pentru viitorul apropiat?

Nu mai este deja de mult timp un secret faptul că plăcerea cea mai mare a vedetei sunt vacanțele. Când nu este pe scenă, iubita solistă preferă să petreacă momente relaxante alături de soțul ei în destinații cât mai exotice. Planurile pentru anul 2020 sunt deja bine puse la punct. Anul acesta, blondina vrea neapărat să meagă în Filipine.

„Vreau să merg peste tot. Următoarea noastră destinaţie este Filipine, din nou. Am mai fost, ne întoarcem, mergem în alte insule, alte zone. Vrem anumite zone din Indonezia, Peru. Vrem să cutreierem munţii foarte mult anul ăsta, mai mult decât anul trecut, în Alpi, pentru că avem multe locuri de văzut. E o zonă minunată de munte pentru cei cărora le place să urce”
Delia Matache

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI