Cristi Borcea, din nou la tribunal. Ce a pățit acum: totul a pornit de la bani

Cristi Borcea, din nou la tribunal. Ce a pățit acum: totul a pornit de la bani

Milionarul Cristi Borcea s-a decis să își caute dreptatea la tribunal, după ce s-a trezit cu banii luați de Fisc, după ce s-a emis un document buclucaș.

Cristi Borcea, din nou la tribunal

Zilele trecute, Cristi Borcea a depus cererea de chemare în judecată, la Curtea de Apel București, solicitând instanței să anuleze un act administrativ fiscal care a fost emis în luna martie a acestui an, de către Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ilfov. Pentru moment, instanța nu a stabilit primul termen. dar este posibil ca, înaainte de prima înfățișare, dosarul să fie trimis la Tribunalul llfov.

Borcea a pierdut procesul cu DIICOT luna trecută, în care acesta solicita înapoierea unor calmante confoscate de către procurori în perioada în care se afla încarcerat la Poarta Albă.

„Respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul Borcea Cristian. Obligă pe contestatorul Borcea Cristian la 300 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, au decis magistrații de la Curtea de Apel Constanța.

De asemenea, anterior, Tribunalul Constanța a decis ca medicamentele pe care Borcea le-a deținut ilegal, printre lucriri, în momentul în care a fost încarcerat la Poarta Albă, să fie confiscate, pentru a le distruge.

„Admite propunerea formulată de D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa. Dispune confiscarea specială a cantității de 66 comprimate conţinând diazepam, puse la dispoziţia organelor de urmărire penală de PNT Poarta Albă, rămase după finalizarea analizelor de laborator şi depuse la camera de corpuri delicte a IGPR-DCJSEO, conform dovezii seria H nr.0203778 din 16.02.2016”, notează Spynews.ro.

Cine este Cristi Borcea

Cristi Borcea s-a născut pe data de 17 ianuarie 1970 și este un om de afaceri român, fost acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București (1995-2012). Cristi Borcea și-a făcut averea în afacerile cu gaz lichefiat, prin firma Petrom LPG. El a fost căsătorit cu Mihaela Borcea cu care are trei copii, doi baieți, pe nume Patrick și Mihai Angelo și o fată, pe nume Antonia Melissa. Cristi Borcea are, în total, 9 copii, cu patru femei diferite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI