Câte mii de euro au primit vedetele la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la PRO TV. Tariful e uriaș!

Câte mii de euro au primit vedetele la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la PRO TV. Tariful e uriaș!
Emisiunea Sunt celebru, scoate-ma de aici revine la PRO TV

S-a aflat câte mii de euro au primit vedetele la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la PRO TV. Celebra emisiune filmată în jungla africană revine în forță la PRO TV. La ultima ediție, din 2015, „Regele Junglei” a fost desemnat Cătălin Moroșanu, după ultima probă, în care a rezistat eroic într-un coșciug plin cu șobolani.

Câți bani au primit vedetele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, emisiune care revine în forță la PRO TV. Sumele, exorbitante

S-au aflat onorariile plătite concurenților de la ultima ediție a showu-lui TV „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la PRO TV. Cu gândul la onorarii, nume celebre din show-biz au dormit sub cerul liber, au mâncat gândaci, testicule de taur, rât de porc şi maţe de struț.

Reporterii Ego.ro au aflat tarifele concurenților din prima ediție, potrivit unor surse apropiate acestora.

Câți bani au câștigat Elena Merișoreanu și Mihai Trăistariu la Sunt celebru, scoate-mă de aici

„Sumele au fost cuprinse, acum 7 ani, între 9.000 și 3.000 de euro, pentru toată perioada de 21 de zile. Cel mai mult ar fi luat Elena Merișoreanu și Mihai Trăistariu, în jur de 9.000 de euro. Ruby și Dorian Popa au primit doar în jur de 5.000 de euro, însă atunci nu erau pe val, iar ceilalți au luat cam 3.000-4.000 de euro, bucurându-se mai mult de publicitate. Însă, a existat o clauză în care s-a precizat că, dacă nu reziști minimum 10 zile, nu iei niciun ban, așa cum s-a întâmplat cu Pacha Man, care a clacat după doar 6 zile. Mulți dintre ei au și slăbit, Dorian Popa întorcându-se acasă cu aproape 10 kilograme mai slab”, a declarat sursa.

Mihai Trăistariu, despre emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici

„Am crezut că voi ajunge până în finală. Chiar le-am spus concurenţilor că am 24 de fan cluburi în toată ţara care mă susţin. Atunci, ei s-au speriat şi chiar au început să creadă că voi ajunge în finală. M-am simţit încolţit din prima zi. Am spus că cel mai periculos animal din junglă este omul. Chiar vorbeam cu Elena Merişoreanu şi ea îmi spunea că, în afară de mine şi de ea, nu prea sunt vedete în jungla de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, povestea Mihai Trăistariu.

Nu se cunoaște cine va fi gazda emisiunii

Acum, show-ul TV filmat în jungla africană revine la PRO TV. Astfel, emoțiile cresc în așteptarea listei oficiale a concurenților, dar și a prezentatorilor noii ediții ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Într-un timp, s-a zvonit că actorul Vladimir Drăghia ar fi gazda show-ului de supraviețuire, însă acesta a precizat că este implicat în cu totul alt proiect al postului PRO TV.

„Vă asigur că nu aș avea cum să fiu în două părți, cam în aceeași perioadă de timp, oricât de binevoitor și de doritor de asemenea proiecte aș fi. Voi apărea în viitorul serial de televiziune, ce va fi difuzat din toamnă la PRO TV, Clanul!”, a declarat Vladimir Drăghia.